Publicat la: 
2/11/2015

Colegiul Psihologilor din România sub conducerea d-lui Prof. univ. dr. Mihai Aniței, împreună cu MedLife lansează, începând de astăzi, un program gratuit de consiliere a victimelor care au suferit în urma incendiului din clubul Colectiv, precum și a aparținătorilor acestora, și pun la dispoziție o linie telefonică de urgență – 021 9647, care va funcționa în regim de call-center și va fi disponibilă zilnic, 24 din 24.

Programul vizează asistenţa și consilierea psihologică de specialitate a tuturor persoanelor care au fost expuse incendiului de la Colectiv, victime, atât a celor care se află încă internați,  cât și a celor care au fost externați, aparținători, medici, paramedici, asistente sau alte persoane care au acționat la fața locului. Sesiunile de consiliere vor fi oferite în cabinetele de specialitate sau, la nevoie,  în spitalele în care sunt internați pacienții.

Echipa de specialitate a acestui program este coordonată de dr. Gabriel Diaconu, medic psihiatru, și este formată din psihologi şi psihiatri specializaţi în consiliere psihologică şi psihoterapie. Programul se va derula pe o perioadă nedeterminată.

Din data de 31 octombrie ramane la dispozitie serviciul de chirurgie plastica din camera de garda a spitalului Life Memorial Hospital, pentru tratamente in regim de ambulatoriu.

Victimele care au nevoie de astfel de tratamente se pot prezenta in continuare la camera de garda a Spitalului Life Memorial Hospital de pe Calea Grivitei nr. 365 sau telefona la numarul de call center 021/9646.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Știm că sunt multe lucruri de pregătit înainte de venirea pe lume a bebelușului vostru, tocmai de aceea vă așteptăm la Baby Boom Show, în perioada 5 – 8 martie, cu pachete speciale pentru nașterea...
Programul poate suferi modificari, pentru a afla date cat mai actualizate, va rugam sa apelati 021 9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Marti, 24 dec: 8:00 – 12:00 Miercuri, 25 dec: închis Joi, 26...