Publicat la: 
2/11/2015

Colegiul Psihologilor din România sub conducerea d-lui Prof. univ. dr. Mihai Aniței, împreună cu MedLife lansează, începând de astăzi, un program gratuit de consiliere a victimelor care au suferit în urma incendiului din clubul Colectiv, precum și a aparținătorilor acestora, și pun la dispoziție o linie telefonică de urgență – 021 9647, care va funcționa în regim de call-center și va fi disponibilă zilnic, 24 din 24.

Programul vizează asistenţa și consilierea psihologică de specialitate a tuturor persoanelor care au fost expuse incendiului de la Colectiv, victime, atât a celor care se află încă internați,  cât și a celor care au fost externați, aparținători, medici, paramedici, asistente sau alte persoane care au acționat la fața locului. Sesiunile de consiliere vor fi oferite în cabinetele de specialitate sau, la nevoie,  în spitalele în care sunt internați pacienții.

Echipa de specialitate a acestui program este coordonată de dr. Gabriel Diaconu, medic psihiatru, și este formată din psihologi şi psihiatri specializaţi în consiliere psihologică şi psihoterapie. Programul se va derula pe o perioadă nedeterminată.

Din data de 31 octombrie ramane la dispozitie serviciul de chirurgie plastica din camera de garda a spitalului Life Memorial Hospital, pentru tratamente in regim de ambulatoriu.

Victimele care au nevoie de astfel de tratamente se pot prezenta in continuare la camera de garda a Spitalului Life Memorial Hospital de pe Calea Grivitei nr. 365 sau telefona la numarul de call center 021/9646.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinică: închis Recoltare: închis Spital MedLife Genesys Gardă: 24/24 BRAȘOV Hyperclinica MedLife PDR Turnului 2A Brașov Clinică: 8:00 – 14:00 Hyperclinica MedLife...
MedLife susține @Now What?! Cu diagnosticul la specialist, prima conferință din Cluj-Napoca adresată simultan specialiștilor din domeniul medical, dar și publicului larg. Evenimentul va avea loc în...