Dr. Stefanita Dima, medic primar radiologie si imagistica medicala, s-a alaturat echipei MedLife
Dr. Stefanita Dima, medic primar radiologie si imagistica medicala, doctor in stiinte medicale, specializat in neurologie interventionala, se alatura echipei de specialisti MedLife in cadrul unui nou centru de excelenta - Centrul de diagnostic si tratament al patologiei vascular-cerebrale.
Cu o experienta medicala de peste 15 ani, dr. Dima a efectuat pana in prezent peste 17.000 de angiografii cerebrale, a tratat cu succes peste 500 de anevrisme cerebrale, peste 90 de malformatii arteriovenoase si peste 50 de de tumori cerebrale.
Premiere medicale
2005 - prima embolizare a unui anevrism cerebral in Romania, realizata de dr. Dima impreuna cu dr. A. Baltsavias (Grecia) si dr. Andrei Chefneux (Bucuresti).
2005 - prima embolizare a unei malformatii arteriovenoase cerebrale in Romania, interventie realizata de dr. Dima impreuna cu dr. A. Baltsavias (Grecia) si dr. Andrei Chefneux (Bucuresti).
2010 - prima embolizare cu Onyx a unei fistule durale si prima embolizare cu Onyx a unei malformatii arteriovenoase cerebrale pe teritoriul Romaniei - Dr. Dima impreuna cu prof. Charbel Mounayer (Franta) si dr. Lucian Marginean (Targu Mures).
Solicită o programare
Aici puteți să solicitați o programare pentru serviciile noastre de oriunde vă aflați, fără telefon și fără vizită în clinică.
Analizele cu bilet de trimitere în decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate se recoltează doar în baza unei programări prealabile.
Articole din aceeași categorie

Cele cinci tipuri de insomnie
Cercetatorii de la Institutul de Neurostiinte din Olanda au descoperit ca exista cinci tipuri de insomnie. Studiul a fost publicat in revista ”The Lancet Psychiatry” si sugereaza ca aceasta descoperire ar putea promova noi tehnici de interventie, potrivit eurekalert.org. Una din zece per...

Herpesul devine periculos cand sistemul imunitar este slabit
Herpesul, sau cytomegalovirusul, este foarte raspandit si ramane in organism pentru tot restul vietii dupa infectare. In cazul persoanelor sanatoase, virusul este tinut sub control, dar devine periculos pentru cei care au sistemul imunitar slabit si pentru femeile insarcinate. Oamenii de stiinta...

Persoanele diagnosticate cu sindrom metabolic au nevoie de mai multa vitamina C
Specialistii au descoperit, printr-un nou studiu, ca un aport mai mare de vitamina C este crucial pentru pacientii care sufera de sindrom metabolic si care incearca sa opreasca un ciclu de tulburari antioxidante ce poate fi mortal in anumite cazuri, potrivit sciencedaily.com. Aproximativ 35%...