Publicat la: 
25/03/2014

Maternitatea MedLife Eva Brasov sarbatoreste sapte ani de activitate si un numar de 7.000 de nasteri. Infiintata in anul 2007, Maternitatea Eva este cea mai mare maternitate privata din centrul tarii, fiind integrata in Sistemul Medical MedLife la finalul anului 2011. Aceasta reuneste o echipa formata din 52 de specialisti care depun toate eforturile pentru a asigura mamicilor si bebelusilor servicii medicale profesionale, in conditii impecabile de siguranta si confort.
Maternitatea dispune de ambulatoriu de specialitate; trei sali de nastere, adaptate tipului de nastere (naturala, prin cezariana si in mediul acvatic); sectie de neonatologie dotata cu incubatoare stationare, incubator de transport, sistem de monitorizare cardiorespiratorie continua; bloc operator cu doua sali de operatie, departament de anestezie si terapie intensiva, departament de pediatrie, precum si 16 rezerve a cate unu si doua paturi.

Maternitatea MedLife Eva este singura maternitate din Romania acreditata ca Spital Prieten al Nasterii de catre comisia IMBCI Romania, oferind viitoarelor mamici posibilitatea de a naste conform planului de nastere (un document cu valoare de contract, prin care viitoarele mamici isi exprima in scris optiunile in ceea ce priveste modul in care se va desfasura nasterea).

Maternitatea este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate pentru anumite servicii. Recent, maternitatea a lansat un pachet de nastere la 2.600 de lei, indiferent daca viitoarea mamica naste pe cale naturala sau cezariana. Detalii despre pachetele de nastere disponibile in cadrul Maternitatii MedLife Eva, pe www.medlife.ro.

Maternitatea MedLife Eva Brasov:
Str. Paltinis nr 15, Brasov.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...