Publicat la: 
2/11/2017

În perioada 3 – 5 noiembrie 2017, vă așteptăm la târgul Baby Boom Show Brașov cu oferte speciale la pachetele de naștere în cadrul Maternității MedLife Eva Brașov, dar și din cadrul Maternității MedLife Grivița și cu multe alte surprize.

Pe toată durata târgului, pachetele de naștere vor avea prețuri promoționale, iar experții MedLife în zilele de naștere vor fi la dispoziția viitoarei mămici, pentru a o consilia în alegerea celui mai potrivit pachet, în funcție de dorințele și nevoile ei.

De asemenea, cei care ne vor vizita standul îi vor cunoaște și pe specialiștii de la Stem Cells Bank, care vă vor oferi toate detaliile despre cum poate fi asigurată sănătatea copilului, de când este bebeluș și până la maturitate.

În plus, odată cu semnarea contractelor și achitarea avansului, viitorii părinți vor putea participa la tombolele speciale MedLife și Stem Cells Bank, în urma căreia vor putea câștiga numeroase premii.

În cadrul maternităților noastre, atât mama, cât și bebelușul sunt înconjurați de atenția și grija întregii noastre echipe, în condiții de siguranță și confort.

Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru părinți și copii, va avea loc la Brașov Business Park (Str. Ionescu Crum, nr. 1, Brașov), în perioada 3 – 5 noiembrie 2017. Intrarea este gratuită.

Program de vizitare:

  • Vineri, 3 Noiembrie: 10:00 – 18:00
  • Sâmbătă, 4 Noiembrie: 10:00 – 18:00
  • Duminică, 5 Noiembrie: 10:00 – 17:00

Vă așteptăm la standul MedLife!

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Știm că sunt multe lucruri de pregătit înainte de venirea pe lume a bebelușului vostru, tocmai de aceea vă așteptăm la Baby Boom Show, în perioada 5 – 8 martie, cu pachete speciale pentru nașterea...
Programul poate suferi modificari, pentru a afla date cat mai actualizate, va rugam sa apelati 021 9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Marti, 24 dec: 8:00 – 12:00 Miercuri, 25 dec: închis Joi, 26...