Publicat la: 
12/07/2016

În perioada 21 – 24 iulie, MedLife vă invită la BabyLife, târg dedicat viitorilor părinți, ce va avea loc la sediul Maternității MedLife Grivita (Calea Griviței, nr. 365, București).

Oferta MedLife pe durata târgului include pachete speciale pentru nașterea în cadrul Maternității Grivița, pachete pentru recoltarea de țesut de cordon omblilical, din partea Stem Cells Bank, dar și multe alte premii pentru viitoarele mămici și bebelușii lor .

În plus, odată cu semnarea contractului de naștere și achitarea unui avans, viitorii părinți vor putea participa la tombola specială MedLife, în urma căreia vor avea șansa de a câștiga o naștere gratuită.

Totodată, îi vor cunoaște și pe specialiștii de la Stem Cells Bank, care vor explica cum puteți asigura sănătatea copilului, având posibilitatea de a participa la o nouă tombolă, premiul fiind pachetul cu primul an de stocare celule stem gratuit.

În cadrul maternităților noastre, atât mama, cât și bebelușul sunt înconjurați de atenţia şi grija întregii echipe, în condiţii de siguranţă și confort. 

 Programul evenimentului:

  • Joi, 21 iulie: 10:00 – 19:00
  • Vineri, 22 iulie: 10:00 – 19:00
  • Sâmbătă, 23 iulie: 10:00 – 18:00
  • Duminică, 24 iulie: 10:00 – 16:00

Toți cei care doresc să participe la târgul BabyLife, sunt rugați să confirme participarea, trimitând un e-mail la adresa maternitate@medlife.ro. Intrarea este GRATUITĂ.

 Vă așteptăm cu drag !

Vezi AICI regulament concurs.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ești însărcinată? New Vision Ultrasound, în parteneriat cu MedLife Constanța, vă oferă ocazia să beneficiați gratuit de servicii de ecografie fetală.  În perioada 23 – 24 noiembrie, la Constanța, va...
Medici gastroenterologi in colaborare cu medici anestezisti realizeaza colonoscopii si endoscopii digestive in cadrul Centrului Medical MedLife Ramnicu Valcea. Pentru confortul pacientului aceste...