Publicat la: 
6/05/2015

In perioada 2-5 aprilie 2015, MedLife va asteapta la targul Baby Boom Show cu oferte speciale la pachetele de nastere in cadrul Maternitatii MedLife Grivita.      

Pe toata durata targului, pachetele de nastere au preturi incepand de la 2.900 de lei*. In cadrul maternitatilor noastre, atat mama, cat si bebelusul sunt inconjurati de atentia si grija intregii noastre echipe, in conditii de siguranta si confort. 

In plus, la fata locului medicii nostri va asteapta la clinica Baby Boom sustinuta de MedLife, cu sfaturi si consiliere medicala gratuita pentru sase specialitati medicale: pediatrie, ginecologie/ecografie, lactatie si neonatologie, kinetoterapie, nutritie, consiliere nastere. Programarile pentru clinica Baby Boom pot fi efectuate accesand pagina http://www.babyboomshow.ro/ sau telefonand la numarul 0722.694.311.

Baby Boom Show are loc in perioada 2-5 aprilie, in Pavilionul Central din Romexpo.

Program de vizitare:

  • Joi, 2 aprilie: 10:00-20:00
  • Vineri, 3 aprilie: 10:00-20:00
  • Sambata, 4 aprilie: 10:00-20:00
  • Duminica, 5 aprilie: 10:00-18:00

Specialistii MedLife va asteapta la standul C22!

*Oferta este valabila doar pentru pacientele care prezinta dovada de asigurat CAS si doar pentru nasterile cu unul dintre medicii maternitatii MedLife Grivita. Oferta este valabila exclusiv pentru contractele semnate in perioada 2-5 aprilie 2015 si nu se cumuleaza cu alte beneficii.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...