Publicat la: 
5/05/2014

Hyperclinica MedLife Favorit si-a extins lista de servicii cu investigatii prin rezonanta magnetica nucleara (RMN) pentru examinarea musculoscheletala a membrelor (genunchi, glezna, picior, mana, incheietura mainii, antebrat si cot).

Noul serviciu este disponibil de la inceputul lunii mai si prezinta o serie de avantaje, in special pentru pacientii care sufera de claustrofobie. Echipamentul are o structura deschisa, diminuand riscurile de reactii claustrofobe. Totodata, echipamentul nu presupune o limita de greutate, asa cum se intampla in cazul celorlalte aparate de acest tip.

Investigatia prin RMN disponibila la Hyperclinica MedLife Favorit este utila in depistarea afectiunilor musculoscheletale (leziuni meniscale, ligamentare, ale tendoanelor, ale cartilajului, ale maduvei osoase, ale muschilor etc.).

Durata unei investigatii incepe de la 15 minute. in timpul procedurii, pacientului i se cere sa mentina pozitia recomandata de medic si sa nu se miste.

Nu pot efectua acest tip de investigatie pacientii care au dispozitive medicale implantate (de exemplu, stimulator cardiac, implant cohlear si alti biostimulatori), pacientii care sunt purtatori de proteze articulare/materiale de osteosinteza feromagnetice, cei care au proteze cardiace valvulare metalice si gravidele in primul trimestru de sarcina.

a doua opinie medicala inerpretare RMN CT tomografie computerizata rezonanta magnetica

Serviciul este in contract cu CASMB. Pentru a beneficia de servicii decontate, pacientii trebuie sa prezinte o trimitere de la medicul specialist in contract cu CASMB.

Pana la 31 mai, pacientii care efectueaza investigatia beneficiaza de un discount de 10%.*

Informatii si programari, la 021.9646.

*Discount-ul nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ești însărcinată? New Vision Ultrasound, în parteneriat cu MedLife Constanța, vă oferă ocazia să beneficiați gratuit de servicii de ecografie fetală.  În perioada 23 – 24 noiembrie, la Constanța, va...
Medici gastroenterologi in colaborare cu medici anestezisti realizeaza colonoscopii si endoscopii digestive in cadrul Centrului Medical MedLife Ramnicu Valcea. Pentru confortul pacientului aceste...