Publicat la: 
4/08/2014

Hyperclinica MedLife Galati sustine alaptarea naturala si vine in intampinarea nevoilor mamicilor si viitoarelor mamici care isi doresc sa alapteze, organizand o serie de actiuni prin care sa le ajute sa depaseasca provocarile care apar in procesul alaptarii.

Astfel, joi, 7 august, incepand cu ora 10:00, mamicile si viitoarele mamici sunt invitate la seminarul interactiv cu tema „Alaptarea, o experienta unica pentru mama si copil”, sustinut de Dr. Dana Mihalache, medic specialist pediatrie, Hyperclinica MedLife Galati.  Seminarul se va desfasura in cadrul Hyperclinicii MedLife Galati de pe strada Iacob Lahovary, nr. 4-6, iar participarea este gratuita. In cadrul seminarului, mamicile si viitoarele mamici vor afla lucruri interesante despre avantajele alaptarii, cand si cum este bine sa alapteze, pozitiile optime in timpul alaptarii, dificultatile care apar in perioada alaptarii. Totodata participantele la eveniment vor invata ce ar trebui sa faca in cazul „grevei suptului”, cand au probleme cu sanii, dar si multe alte lucruri utile.  

Pentru a participa la seminar, mamicile trebuie sa se inscrie telefonic la numerele 0236/495.292 sau 0753.53.53.22 sau sa trimita un e-mail cu titlul „Seminar alaptare” la adresa galati@medlife.ro si sa precizeze numele, prenumele si un numar de telefon.

Mai mult, pe tot parcursul lunii august, Dr. Dana Mihalache asteapta mamicile la sedinte individuale gratuite de consiliere in alaptare. Mamicile interesate se pot programa la numarul de call center 0236/960 sau in receptia clinicii, conform programului medicului, care poate fi consultat aici.    

Evenimentele organizate de Hyperclinica MedLife Galati fac parte din actiunile dedicate Saptamanii Mondiale a Alaptarii si au drept obiectiv informarea mamelor cu privire la beneficiile alaptarii naturale a bebelusilor.

 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Știm că sunt multe lucruri de pregătit înainte de venirea pe lume a bebelușului vostru, tocmai de aceea vă așteptăm la Baby Boom Show, în perioada 5 – 8 martie, cu pachete speciale pentru nașterea...
Programul poate suferi modificari, pentru a afla date cat mai actualizate, va rugam sa apelati 021 9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Marti, 24 dec: 8:00 – 12:00 Miercuri, 25 dec: închis Joi, 26...