Publicat la: 
19/10/2017

Ești însărcinată? New Vision Ultrasound, în parteneriat cu MedLife Constanța, vă oferă ocazia să beneficiați gratuit de servicii complete de ecografie fetală.

În perioada 23 – 25 noiembrie, la Constanța, va avea loc Ultrasound Constanta Camp, unde speakerii vor fi doi  lectori cu experiență, medici recunoscuți internațional: Prof. Marcin Wiechec, Departament of Gynecology and Obstetrics, Jagellonian University Medical College și Dr. Agnieszka Nocun, Head of Diagnostic Centre "MWU DBREUSG", Poland. Alături de ei va participa și dr. Răzvan Stanca, medic primar obstetrică – ginecologie, certificat FMF și cu supraspecializare în medicină materno-fetală, din cadrul Hiperclinicii MedLife Constanța.

Cursul are în prim plan femeia însărcinată și patologiile care pot fi descoperite în timpul sarcinii. 30 de gravide au posibilitatea astfel să fie consultate ecografic pe parcursul celor trei zile de curs, într-un cadru special amenajat, echipat corespunzător, pentru ca toți medicii participanți să vadă în timp real imaginile.

Conditiile pe care o gravidă trebuie să le îndeplinească pentru a se înscrie în programul de evaluare ecografică sunt următoarele:

  • Vârsta sarcinii la data cursului (23-25 noiembrie 2017) să fie între 12 - 13 săptămâni, 21 - 24 săptămâni și 27 - 29 săptămâni gestaționale (se vor încadra în cele trei trimester de sarcină);
  • Să aibă indicele de masă corporală ideal cuprins între 20 – 25, cu un maxim de 27 (calculul indicelui se face astfel: BMI = x KG / (y M x y M), unde x este greutatea (Kg) și y este înalțimea (metru) (de exemplu o femeie de 1.65 m cu greutatea de 62 kg va avea BMI 62/(1.65 x 1.65) = 22.7);
  • De preferat, gravidele să fie la prima sarcină (această cerință nu este obligatorie)
  • Să efectueze o ecografie în prealabil, începând cu data anunțului și până cu o săptămână înainte de data începerii cursului la dr. Razvan Stanca, în cadrul clinicii MedLife Constanța, ecografie ce se va efectua GRATUIT pentru toate pacientele admise; acest aspect este obligatoriu în vederea acceptării pacientei.

Pacientele acceptate trebuie să se prezinte în zilele de curs conform programului pe care îl vor primi la consultația de confirmare efectuată în cadrul clinicii MedLife.

Înscrierile se pot înregistra la numărul de telefon 0241.588.121 sau pe adresa office@obgyn.ro.

Vă așteptăm !

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...