Publicat la: 
26/08/2015

Incepand cu luna septembrie, Centrul de Medicina Materno-Fetala si de Reproducere Asistata din cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita ofera servicii de consiliere dupa un esec de implantare prin fertilizare in vitro, indiferent de centrul medical unde a fost facuta procedura. Sedinta de consiliere include si o ecografie, pretul fiind de 490 lei.

Pacientele care vor decide sa faca o noua procedura de fertilizare in vitro in cadrul centrului apartinand MedLife vor primi tratament adjuvant gratuit (imunoglobuline administrate intravenos). Acest serviciu vine ca urmare a unui grant de cercetare MedLife – Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.

Consultatiile sunt oferite de dr. Dragos Albu, medic primar obstetrica-ginecologie, coordonatorul Centrului de Medicina Materno-Fetala si de Reproducere Asistata.

Programari se pot face in zilele de:

Luni - 9:00-10:00
Marti - 12:00-13:00
Joi - 9:00-10:00

Centrul de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Asistata este situat in incinta Hyperclinicii MedLife Grivita din Calea Grivitei 365.

Pentru programari, sunati la 021 9646.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...
Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din...