Publicat la: 
26/08/2015

Incepand cu luna septembrie, Centrul de Medicina Materno-Fetala si de Reproducere Asistata din cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita ofera servicii de consiliere dupa un esec de implantare prin fertilizare in vitro, indiferent de centrul medical unde a fost facuta procedura. Sedinta de consiliere include si o ecografie, pretul fiind de 490 lei.

Pacientele care vor decide sa faca o noua procedura de fertilizare in vitro in cadrul centrului apartinand MedLife vor primi tratament adjuvant gratuit (imunoglobuline administrate intravenos). Acest serviciu vine ca urmare a unui grant de cercetare MedLife – Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.

Consultatiile sunt oferite de dr. Dragos Albu, medic primar obstetrica-ginecologie, coordonatorul Centrului de Medicina Materno-Fetala si de Reproducere Asistata.

Programari se pot face in zilele de:

Luni - 9:00-10:00
Marti - 12:00-13:00
Joi - 9:00-10:00

Centrul de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Asistata este situat in incinta Hyperclinicii MedLife Grivita din Calea Grivitei 365.

Pentru programari, sunati la 021 9646.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...