Publicat la: 
26/08/2015

Incepand cu luna septembrie, Centrul de Medicina Materno-Fetala si de Reproducere Asistata din cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita ofera servicii de consiliere dupa un esec de implantare prin fertilizare in vitro, indiferent de centrul medical unde a fost facuta procedura. Sedinta de consiliere include si o ecografie, pretul fiind de 490 lei.

Pacientele care vor decide sa faca o noua procedura de fertilizare in vitro in cadrul centrului apartinand MedLife vor primi tratament adjuvant gratuit (imunoglobuline administrate intravenos). Acest serviciu vine ca urmare a unui grant de cercetare MedLife – Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.

Consultatiile sunt oferite de dr. Dragos Albu, medic primar obstetrica-ginecologie, coordonatorul Centrului de Medicina Materno-Fetala si de Reproducere Asistata.

Programari se pot face in zilele de:

Luni - 9:00-10:00
Marti - 12:00-13:00
Joi - 9:00-10:00

Centrul de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Asistata este situat in incinta Hyperclinicii MedLife Grivita din Calea Grivitei 365.

Pentru programari, sunati la 021 9646.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinică: închis Recoltare: închis Spital MedLife Genesys Gardă: 24/24 BRAȘOV Hyperclinica MedLife PDR Turnului 2A Brașov Clinică: 8:00 – 14:00 Hyperclinica MedLife...
MedLife susține @Now What?! Cu diagnosticul la specialist, prima conferință din Cluj-Napoca adresată simultan specialiștilor din domeniul medical, dar și publicului larg. Evenimentul va avea loc în...