Publicat la: 
22/04/2012

Terence Leonard, unul dintre cei mai experimentați embriologi din Marea Britanie va oferi consultanta medicala din poziția de Director al laboratorului de embriologie din cadrul Centrului de Medicină Materno-Fetala si    Reproducere Umana Asistata, MedLife.

In baza acestei colaborari, personalul medical va beneficia de training si consultanta expertului in embriologie, intreaga activitate a laboratorului fiind aliniata la standardele internationale.

Laboratorul de embriologie va beneficia pe parcursul colaborarii de o dezvoltare continua sub atenta supraveghere a expertului englez, care va initia personalul medical in cele mai noi tehnici de reproducere umană asistata si va oferi solutii pentru diverse cazuri medicale ale pacientilor MedLife.

Terence Leonard este de formatie biolog si s-a specializat lucrand in laboratoare de reproducere umana asistata inca din 1978. Are diploma in imunologie, certificare ACE (Asociatia Embriologilor Clinici), este membru HFEA (Autoritatea Internationala pentru Fertilizare Umana si Embriologie), este fost director Bourn Hall Clinic din Anglia si are o experienta bogata in tehnici de conceptie asistata, fiind interesat in mod special de studiul si tratamentul infertilitatii masculine. Este unul dintre cei mai experimentati embriologi din Marea Britanie si a efectuat personal peste 1000 de proceduri de fertilizare in vitro prin metoda ICSI (injectarea citoplasmatica a ovulelor cu spermatozoizi).

Expertiza sa este ceruta in foarte multe zone ale globului inclusiv in Cipru, Iordan, Egipt, Arabia Saudita Turcia, Italia, etc.

Despre Centrul de Medicină Materno Fetala si Reproducere Umană Asistata - MedLife Grivita
Centrul de Medicina Materno-Fetală si Reproducere Umană Asistata din cadrul MedLife, condus de Dr. Dragos Albu - medic primar obstetrică-ginecologie, asistent universitar, doctorand in medicina, a aparut ca o consecinta a dezvoltarii obstetricii si a ginecologiei moderne, cuprinzand o echipa multidisciplinara de medici, cadre universitare si doctori in medicina, ce urmaresc asigurarea de servicii medicale de excelenta in trei directii principale: medicina materno fetala, reproducere umana asistata si genetica medicala.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...