Publicat la: 
29/09/2015

Hyperclinica MedLife Grivița înființează un department de Diagnostic și Management al sarcinilor cu risc crescut.

Începând cu luna septembrie în cadrul noului departament, ne propunem o abordare completă și complexă, având ca scop principal prevenția, monitorizarea și tratamentul problemelor ce pot apărea pe parcursul sarcinii, în timpul sau după naștere.

Departamentul de Diagnostic și Management al sarcinilor cu risc crescut este coordonat de Dr. Lorena Turculeț - medic primar obstetrică-ginecologie, supraspecializare în Medicină Maternofetala, Cercetător științific gradul II, responsabil al Programului Național de Depistare a Malformațiilor Fetale.

Viitoarele mămici vor avea parte de examinări amănuntite și de investigații care vor permite diagnosticarea precoce a problemelor dar și eliminarea riscului dezvoltării unor complicații.  Astfel, pacientele vor putea beneficia de soluții de diagnostic precum: ecografii 4D, Doppler pentru screening și supraveghere, manevre invazive de diagnostic prenatal, teste noninvazive).

în afara metodelor de diagnostic și supraveghere, pacientele beneficiezea de soluții trapeutice complete. Cu peste 20 de ani de experientă profesională și având o supraspecializare în medicină materno-fetală, Dr. Lorena Turculeț va conduce o echipă multidisciplinară formată din specialiști în genetică, diabet, cardiologie, medicină internă, boli infecțioase și neonatologie. De asemenea, echipa dr. Turculeț va colabora îndeaproape cu medici pediatri cu specializări în cardiologie, chirurgie, urologie, endocrinologie, psihologie și ortopedie, asigurând o conduită integrată în tratarea fiecărui caz.

Nașterea prematură, preeclampsia și HTA, restricția de cresterere intrauterină a fătului, diabetul gestațional, trombofiliile și alte afecțiuni materne, afecțiunile genetice, infecțiile maternofetale, sângerările în sarcină și alte probleme de placentație, sunt numai o parte din problemele ce pot complică evoluția unei sarcini.

Program de lucru / consultații:

Luni: 8:30-14:30
Marți: 8:30-14:30
Miercuri: 8:30-12:30
Joi:8:30-12:30
Vineri: 8:30-14:30

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...