Publicat la: 
15/04/2014

Incepand cu luna martie, pacientii care efectueaza investigatii imagistice prin rezonanta magnetica au posibilitatea de a opta pentru anestezie generala. Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesar ca pacientii sa le mentioneze operatorilor call-center optiunea pentru anestezie generala, in momentul in care realizeaza programarea telefonica.

Investigatiile imagistice prin rezonanta magnetica, cu anestezie generala, pot fi efectuate numai in zilele de luni, in intervalul
orar 08.00 – 15.00 (numai pentru copii), marti si joi, 08.00 – 15.00 (numai pentru adulti).

Costul anesteziei totale este de 390 de lei si include consultul preanestezic. Inainte de a se prezenta la clinica pentru efectuarea investigatiei imagistice prin rezonanta magnetica, este necesar ca fiecare pacient sa se pregateasca in mod corespunzator. Atat adultii, cat si copiii nu trebuie sa manance cu patru ore inainte de investigatie, iar in cazul adultilor se impune efectuarea prealabila a unor analize precum ureea, creatinina si examenul EKG. Toti pacientii care au optat pentru anestezie generala trebuie sa se prezinte la clinica mai devreme cu 40 de minute inainte de ora la care au fost programati pentru RMN.

Atat anestezia generala, cat si consultul preanestezic sunt efectuate de o echipa formata din medici specialisti de anestezie si terapie intensiva, din cadrul Life Memorial Hospital, cu o bogata experienta in domeniu.

Pentru informatii si programari, apelati 021.9646.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Luptam impreuna impotriva raspandirii epidemiei COVID-19 inca din prima zi. Am investit in dezvoltarea propriilor laboratoare RT PCR de testare a virusului, efectuand pana acum mii de teste. De la...