Publicat la: 
6/05/2015

Hyperclinica MedLife Constanta vine in intampinarea pacientilor cu servicii profesionale si aparatura de ultima generatie pentru 22 de specialitati medicale. De asemenea, departamentul de imagistica din cadrul unitatii este dotat cu RMN 3Tesla - primul sistem de imagistica prin rezonanta magnetica care proiecteaza multiple semnale de transmisie prin radiofrecventa, marind uniformitatea si consistenta imaginii. Astfel, timpul petrecut de pacient in vederea efectuarii investigatiei scade cu pana la 40%, fapt ce permite examinare a 50 de persoane in fiecare zi. Cu un design ergonomic, aparatul RMN 3Tesla este dispus cu un tunel scurt cu deschidere la ambele capete, asigurand astfel confortul fiecarui pacient.

Aparatul ajuta la depistarea afectiunilor cardio-vasculare, neurologice, oncologice si ale sistemului digestiv, respirator si musco-scheletal.

Prin tehnologia de care dispune, sistemul RMN 3Tesla se diferentiaza de alte sisteme de acest tip disponibile in Romania, oferind solutii complete de aplicatii clinice pentru orice tip de investigatii, inclusiv pentru diagnosticarea afectiunilor neurologice (tumori cerebrale, epilepsie, leziuni de scleroza multipla) sau cardiace.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...
Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din...