Publicat la: 
10/07/2014

Hyperclinica MedLife Iasi este in contract cu CAS pe zona analize medicale, oferind posibilitatea pacientilor sa beneficieze de analize medicale decontate.

Pentru a accesa analizele, pacientii sunt asteptati cu un bilet de trimitere de la un medic de familie sau medic specialist, aflat in contract cu CAS, si actul de identitate.

Hyperclinica MedLife Iasi ofera pacientilor o gama completa de analize din sfera: biochimie, hematologie si coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologica, citologie, biologie moleculara, toxicologie si genetica.

Rezultatele analizelor se elibereaza in maxim 24 de ore pentru 70% dintre analize, iar pacientii pot accesa rezultatele online pe www.medlife.ro cu ajutorul CNP-ului si al unui cod unic primit la recoltare.

Recoltarile se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 7:00 – 18:00.

 

Hyperclinica MedLife Iasi

Str. Vasile Lupu nr. 78, cartier Tatarasi

Call center: 0232 960

 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

În perioada 4 – 7 aprilie 2019, vă așteaptăm la târgul Baby Boom Show, Romexpo, cu oferte speciale la pachetele de naștere în cadrul Maternității MedLife Grivița. Pe toată durata târgului, pachetele...
ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Joi, 24 ianuarie: normal Spital MedLife Genesys Joi, 24 ianuarie: non-stop   BRAȘOV Hyperclinica MedLife PDR Turnului 2A Brașov Joi, 24 ianuarie: 8:00 – 14:00  ...