Publicat la: 
6/05/2015

Joi, 16 aprilie, a avut loc evenimentul de lansare a clinicii DentaLife, prima clinica dentara din portofoliul MedLife.

Clinica ofera servicii medicale integrate multidisciplinare, sub acelasi acoperis, atat pentru adulti, cat si pentru copii, de la consultatii generale de stomatologie la investigatii paraclinice, radiologie dentara si interventii chirurgicale. Structurata pe doua nivele, clinica are o suprafata de 400 mp si cuprinde patru cabinete medicale, o sala de mici interventii si un departament de radiologie dentara – toate acestea fiind dotate cu aparatura premium.

Printre serviciile si tehnicile inovatoare care se efectueaza in cadrul DentaLife se numara Fast & Fixed, o solutie optima de implantare si protezare in mai putin de 24 de ore, Digital Smile Design, tehnologie revolutionara pentru previzualizarea unui treatment estetic complex si teste de microbiologie pentru managementul bolii parodontale.

Pe langa serviciile traditionale de stomatologie, in cadrul clinicii DentaLife vor putea fi abordate tumori benigne si leziuni chistice cervico-faciale de mici dimensiuni, afectiuni ale sinusului maxilar de cauza dentara, afectiuni ale articulatiei temporo-mandibulare. Afectiunile care necesita anestezie generala vor putea fi efectuate in cadrul Life Memorial Hospital sau la Spitalul de Pediatrie MedLife.

Clinica DentaLife este situata pe Bd. Dimitrie Cantemir nr. 1. Programul de functionare este de luni pana vineri de la 08:00 la 21:00 si sambata de la 08:00 la 16:00, iar unitatea functioneaza si in regim de urgente. 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...