Publicat la: 
1/02/2013

Viitori parinti sunt asteptati la cursurile de puericultura sustinute de specialistii MedLife in ginecologie, neonatologie, psihologie, nutritie si fiziokinetoterapie.

In urma participarii la aceste cursuri, taticii vor primi un certificat de absolvire prin care pot beneficia de un concediu de paternitate de 10 zile, suplimentar celui de 5 zile, acordat conform legislatiei in vigoare.

Cursurile sunt organizate periodic, fiind structurate in 4 sedinte, a cate 2 ore fiecare. Pentru ca intelegem cat de pretios este timpul cuplurilor care asteapta un bebe, cele 4 sedinte vor fi grupate pe parcursul unei saptamani. Astfel, in doar o saptamana, parintii vor primi toate informatiile de care au nevoie, plus certificatul de absolvire!

Cursurile Scolii Parintilor vor avea urmatoarea tematica:

- 2 sedinte sustinute de medicul ginecolog (sarcina, dezvoltare fetala, analize uzuale din timpul sarcinii, nastere naturala vs. cezariana, recuperare postnatala)
- 2 sedinte sustinute de medicul neonatolog (ingrijirea nou-nascutului, alaptarea la san, diversificarea alimentatiei, schema de vaccinare)
- 2 sedinte de suport psihologic (probleme legate de fragilitatea emotionala a femeii insarcinate si modalitati in care aceasta poate fi controlata; intelegerea maternitatii; anxietatile gravidei)
- 1 sedinta sustinuta de nutritionist (regimul alimentar in timpul sarcinii si imediat postnatal, miturile alimentatiei din perioada alaptarii, solutii pentru scaderea in greutate in perioada postnatala)

- 1 sedinta sustinuta de fiziokinetoterapeut (intretinerea fizica in perioada sarcinii, recuperarea postnatala, dezvoltarea motorie a bebelusului)

Pretul cursului este de 250 de lei per cuplu.

Scoala Parintilor se desfasoara in cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita: Calea Grivitei nr. 365, sector 1, Bucuresti.

Pentru informatii si inscrieri, va stam la dispozitie.

Persoana de contact: Catalina Dumitrescu, coordonator proiect

cdumitrescu@medlife.ro; 0722. 460. 776

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...