Publicat la: 
1/04/2013

Diagnosticul de cancer poate sa fie traumatizant. Este normal sa te simti stresat, speriat, trist, furios si fara un simt al controlului. Uneori, pacientii simt ca nu fac fata si ca problemele ii coplesesc. Sigur, de cele mai multe ori perturbarea cauzata de cancer este gestionata cu ajutorul familiei, prietenilor, dar alteori poate simti nevoia sa cauti un ajutor in afara persoanelor cunoscute. Nu te retrage in disperare, vino sa discuti despre boala ta cu cei care au aceeasi problema ca tine si lasa-te ajutat de profesionisti.

Life Memorial Hospital te asteapta sa vorbesti despre problemele tale in cadrul primului grup de suport pentru pacientii diagnosticati cu cancer. O echipa formata din psihologi, psihoterapeuti, oncologi si chirurgi iti este alaturi si te va ajuta sa gasesti solutii pentru a merge mai departe.
Grupul de suport se desfasoara pe parcursul a trei luni, cate o sedinta pe saptamana (1 ora si 30 min). Grupul este deschis oricarui pacient neoplazic, pretul sedintei fiind de 30 de lei.

Daca vrei sa te alaturi grupului de suport, te asteptam in fiecare miercuri, de la ora 16:00, in Life Memorial Hospital(Calea Grivitei nr. 365, sector 1, Bucuresti).

Echipa de specialisti implicata in proiect:
• Catalina Dumitrescu – psiholog clinician, psihoterapeut, doctorand;
• Adrian Calomfirescu – psihoterapeut;
• Dr. Georgeta Vremes – medic primar oncologie medicala;
• Dr. Gabriel Viisoreanu – medic specialist chirurgie generala;
• Dr. Vlad Stroescu – medic specialist psihiatru.

Detalii despre grup si inscrieri: Catalina Dumitrescu, tel. 0722.460.776, e-mail: cdumitrescu@medlife.ro.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Știm că sunt multe lucruri de pregătit înainte de venirea pe lume a bebelușului vostru, tocmai de aceea vă așteptăm la Baby Boom Show, în perioada 5 – 8 martie, cu pachete speciale pentru nașterea...
Programul poate suferi modificari, pentru a afla date cat mai actualizate, va rugam sa apelati 021 9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Marti, 24 dec: 8:00 – 12:00 Miercuri, 25 dec: închis Joi, 26...