Publicat la: 
1/04/2013

Diagnosticul de cancer poate sa fie traumatizant. Este normal sa te simti stresat, speriat, trist, furios si fara un simt al controlului. Uneori, pacientii simt ca nu fac fata si ca problemele ii coplesesc. Sigur, de cele mai multe ori perturbarea cauzata de cancer este gestionata cu ajutorul familiei, prietenilor, dar alteori poate simti nevoia sa cauti un ajutor in afara persoanelor cunoscute. Nu te retrage in disperare, vino sa discuti despre boala ta cu cei care au aceeasi problema ca tine si lasa-te ajutat de profesionisti.

Life Memorial Hospital te asteapta sa vorbesti despre problemele tale in cadrul primului grup de suport pentru pacientii diagnosticati cu cancer. O echipa formata din psihologi, psihoterapeuti, oncologi si chirurgi iti este alaturi si te va ajuta sa gasesti solutii pentru a merge mai departe.
Grupul de suport se desfasoara pe parcursul a trei luni, cate o sedinta pe saptamana (1 ora si 30 min). Grupul este deschis oricarui pacient neoplazic, pretul sedintei fiind de 30 de lei.

Daca vrei sa te alaturi grupului de suport, te asteptam in fiecare miercuri, de la ora 16:00, in Life Memorial Hospital(Calea Grivitei nr. 365, sector 1, Bucuresti).

Echipa de specialisti implicata in proiect:
• Catalina Dumitrescu – psiholog clinician, psihoterapeut, doctorand;
• Adrian Calomfirescu – psihoterapeut;
• Dr. Georgeta Vremes – medic primar oncologie medicala;
• Dr. Gabriel Viisoreanu – medic specialist chirurgie generala;
• Dr. Vlad Stroescu – medic specialist psihiatru.

Detalii despre grup si inscrieri: Catalina Dumitrescu, tel. 0722.460.776, e-mail: cdumitrescu@medlife.ro.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...