Publicat la: 
11/03/2014

MedLife vine in intampinarea pacientilor care sufera de afectiuni neurologice cu o sectie performanta de neurochirurgie, coordonata de dr. Dan suiaga, medic specialist neurochirurgie, care detine o bogata experienta profesionala dobandita in Elvetia, Germania, Africa de Sud si Israel.
Sectia de neurochirurgie din cadrul Life Memorial Hospital este destinata examinarii si tratamentului chirurgical adresat pacientilor cu:  

  • Afectiuni ale coloanei: patologie degenerativa (hernie de disc lombara si dorsala, hernie de disc cervicala, stenoza de canal rahidian cervico-dorso-lombar, spondilolisteza, lombalgii si cervicalgii degenerative, mielopatie cervicala), patologie traumatica (hernie de disc traumatica; fracturi vertebrale si luxatii la nivelul coloanei, fracturi osteoporotice) si patologie tumorala (tumori spinale primare si secundare, tumori intra si extramedulare).

  • Nervi periferici: sindrom de tunel carpian, sindrom de compresie de nerv ulnar la nivelul cotului sau al incheieturii mainii, tumori de nerv periferic.

  • Afectiuni cranio-cerebrale: patologia tumorala (tumori cerebrale primare si metastaze cerebrale), patologia vasculara (anevrism cerebral, malformatii arteriovenoase cerebrale, cavernoame, fistule arteriovenoase), malformatii congenitale (malformatia Arnold-Chiari, Hydrocephalia congenitala, malformatii copii, care includ craniosinostoze si spina bifida) si patologia traumatica (hematom subdural cronic, hematom subdural si epidural acut, cranioplastii si reconstructii de defecte osoase).

  • Patologii functionale (durere, epilepsie, spasticitate).

Din echipa sectiei de neurochirurgie fac parte:
Dr. Dan suiaga, medic specialist neurochirurgie, seful sectiei de neurochirurgie;
Dr.  Sorin Craciunas, medic primar neurochirurgie;
Dr. Georgeta Rely Manolescu, medic primar anestezie si terapie intensiva.

Pentru programari si informatii, apelati 021.9646.

Life Memorial Hospital
Calea Grivitei nr. 365, sector 1, Bucuresti

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari, pentru a afla date cat mai actualizate, va rugam sa apelati 021 9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Marti, 24 dec: 8:00 – 12:00 Miercuri, 25 dec: închis Joi, 26...
PACHETUL DE CONSULT SPECIAL PENTRU TINE SI FAMILIA TA! Cu noul pachet VIP Health Assessment MedLife Unirii iti faci analizele intr-o singura zi si pleci de la noi cu un raport al medicului si o serie...