Publicat la: 
1/03/2012

Maternitatea MedLife Eva a inregistrat astazi cea de-a 5000-a nastere, acesta fiind un baietel de 2650 g si 48 cm, care a primit nota 10 la nastere. Potrivit reprezentantilor MedLife Eva, din totalul celor 5000 de nasteri inregistrate in cei 4 ani de activitate, 10% au fost copii cu greutate mica la nastere, care au avut o evolutie ulterioara favorabila.

MedLife Eva este prima maternitate privata din Romania si totodata cea mai mare din zona de Vest a tarii. Aceasta dispune de ambulatoriu de specialitate si ambulatoriu de zi, 3 sali de nastere, adaptate tipului de nastere (naturala, prin cezariana si in mediul acvatic); sectie de neonatologie dotata cu incubatoare stationare, incubator de transport, sistem de monitorizare cardio-respiratorie continua; bloc operator cu 2 sali de operatie, departament de anestezie si terapie intensiva, departament de pediatrie, precum si 16 rezerve a câte unu si doua paturi.

 “Sunt mandru de ceea ce am realizat pana acum: am avut curajul sa fim prima maternitate privata din Romania, am fost primii care am lansat conceptul de nastere in mediul acvatic, am atins un numar record de nasteri pe anumite intervale (mai 2011 -120 nasteri / 4 noiembrie 2011 – 11 nasteri), iar astazi am atins numarul impresionant de 5000 de nasteri. In cei patru ani de activitate, ne-am concentrat pe siguranta mamei si a copilului, dar si pe calitatea actului medical, numarul mare de nasteri efectuate fiind o urmare fireasca a eforturilor sustinute ale intregii echipe,” a declarat doctorul Aurel Ionel coordonatorul maternitatii MedLife Eva.

In perioada urmatoare reprezentantii Eva MedLife vor sustine un plan de investitii de cateva sute de mii de euro pentru retehnologizarea maternitatii si pentru achizitionarea unor echipamente medicale noi aliniate standardelor internationale.

 Eva a fost integrata in Sistemul MedLife la sfarsitul anului 2011, fiind achizitionata in proportie de 100%.

La ora actuala MedLife detine o retea de 3 maternitati in Bucuresti, Brasov si Arad, avand un numar total de aproximativ 10.000 nasteri.

 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...