Publicat la: 
15/06/2016

Centrul de excelență pentru diagnosticul și tratamentul patologiei neurovasculare MedLife, împreună cu Phonex, a organizat prima sesiune de training hands on unde participanții au putut testa toate funcțiile celui mai modern sistem de training neurovascular: Vascular Simulations Replicator.

Ziua de training a început cu o prezentare despre accidentul vascular cerebral, susținută de dr. med. Wiebke Kurre, Associate  Professor  la Teaching Hospital of the University of Regensburg, printr-o transmisiune live din Germania.

Evenimentul a continuat cu o sesiune teoretică, susținută de Arndt Becker, Sales  Director European Distributor Markets Phenox GmbH, și dr. Ștefăniță Dima, medic primar radiologie și imagistică medicală, specializare în neurologie intervențională, precum și o sesiunea practică hands on, în sala de angiografie, unde trainer-ul german Andre Regulin, Marketing Communication Manager Phenox GmbH, alături de dr. Ștefăniță Dima, le-a arătat cursanților funcțiile aparatului Vascular Simulations Replicator.

La finalul sesiunii de training, medicii participanți au primit certificate de absolvire din partea Phenox German Engineering.

În perspepectivă, MedLife va continua acest program de specializare medicală, programul fiind adresat tuturor medicilor din sistemul medical românesc. În acest sens, compania a demarat deja pregătirile pentru cea de-a doua ediție de training, aceasta urmând să aibă loc în luna octombrie 2016. 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ești însărcinată? New Vision Ultrasound, în parteneriat cu MedLife Constanța, vă oferă ocazia să beneficiați gratuit de servicii de ecografie fetală.  În perioada 23 – 24 noiembrie, la Constanța, va...
Medici gastroenterologi in colaborare cu medici anestezisti realizeaza colonoscopii si endoscopii digestive in cadrul Centrului Medical MedLife Ramnicu Valcea. Pentru confortul pacientului aceste...