Publicat la: 
15/01/2013

Spitalul de Pediatrie MedLife incepe colaborarea cu Asist. Prof. Privat Dozent Dr. Claudia Lill, medic specialist in otorinolaringologie pediatrica din Viena, Austria. In baza colaborarii cu MedLife, medicul va efectua atat consultatii de specialitate cat si toata gama de interventii chirurgicale din specialitatea ORL Pediatrie, impreuna cu echipa de medici ai Spitalului de Pediatrie MedLife. In plus, MedLife a incheiat deja un acord de colaborare cu un alt reputat  specialist din Austria, profesor de chirurgie pediatrica la Univeristatea din Viena, ce urmeaza sa inceapa colaborarea in curand.

Dr. Claudia Lill este Asist. Prof. la Universitatea din Viena, coordonator al compartimentului ORL Pediatrie din Spitalul AKH Viena si va efectua in Romania o gama larga de investigatii si interventii chirurgicale din domeniul O.R.L printre care: diagnosticul si tratamentul tulburarilor de auz si vestibulare, diagnosticul si tratamentul infectiilor acute si cronice ale sinusului, screeningul cancerului, extirparea chisturilor cervicale, esofagoscopii si indepartarea corpilor straini, traheostomii, extirparea glandei submandibulare, diagnosticarea si indepartarea terapeutica a nodulilor limfatici, rezectia tumorilor, etc.

Proiectul de colaborare se va desfasura pentru o perioada indelungata si va include, intr-o prima etapa vizite lunare, pentru consultatii preliminare si selectia unor cazuri ce urmeaza a fi rezolvate chirurgical. In a doua etapa, se vor efectua interventiile chirurgicale, la intervale prestabilite impreuna cu  medicul.

Asist. Prof. Dr. Claudia Lill va efectua primele consultatii in Romania pe data de 22.01.2013. Consultatiile vor fi asistate si de un medic roman, care va asigura traducerea simultana intre pacienti si medicul strain, pentru a nu exista bariere de limbaj.

Despre Asist. Prof. Dr. Claudia Lill

Dr. Claudia Lill a absolvit in 2002 Universitatea de Medicina din Viena iar in 2011 a primit Premiul Stiintific acordat de Societate ORL din Austria pentru lucrarea: „Corelarea semnificativa dintre supraexprimarea peptidil-prolil izomerazei in carcinomul cu celule Merkel cu supravietuirea generala a pacientilor”. In 2008 a preluat functia de Coordonator al sectiei ORL Pediatrie din cadrul AKH Viena.

Detalii si programari la 021 96 46.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...