NOUTATI MEDICALE

02 Februarie 2016

MedLife Genesys Arad - Serviciu unic in judetul Arad: interventii de chirurgia obezitatii

Spitalul MedLife Genesys din Arad isi extinde, incepand cu 17 decembrie, seria de proceduri si de servicii medicale si pune la dispozitia pacientilor interventii de chirurgie bariatrica (chirurgia obezitatii). Spitalul MedLife Genesys devine astfel singura unitate medicala din Arad in care se pot efectua acest tip de operatii. Interventiile sunt coordonate de doi chirurgi cu experienta vasta in chirurgia laparoscopica avansata, respectiv chirurgia obezitatii: dr. Viorel Dejeu si dr. Danut Dejeu, ambii medici specialisti chirurgie. Acestora li se alatura o echipa multidisciplinara formata din anestezisti, nutritionisti, psihologi, cardiologi si gastroenterologi.

Cele mai frecvente interventii de micsorare a stomacului sunt gastric sleeve (indepartarea unei mari portiuni din stomac, aproximativ 80%), inelul gastric (montarea unui inel de silicon in jurul portiunii superioare a stomacului), plicatura gastrica (coaserea stomacului spre interior) sau by-pass-ul gastric (izolarea completa a unei mici porţiuni din stomac).

Pana acum, au fost operati in Spitalul MedLife Genesys noua pacienti obezi, cantarind intre 120 si 140 kg.

Doar in ultimul an, medicii Viorel Dejeu si Danut Dejeu au efectuat peste 100 de astfel de interventii, iar pacientul cu cea mai mare greutate pe care l-au operat a avut 220 de kilograme.

Dr. Viorel Dejeu este medic specialist chirurgie, cu competente in chirurgia laparoscopica avansata pentru afectiuni abdominale: hernii hiatale, tumori gastrice, tumori colorectale, hernii inghinale. De asemenea, are competente in chirurgie oncologica: tumori de san, tumori de tub digestiv, tumori de sfera genitala. A activat intr-un centru de excelenta in chirurgia obezitatii din München, Germania, iar in ultimii patru ani a colaborat cu mai multe spitale din Anglia si din Scotia. Dr. Danut Dejeu este doctor in medicina, medic specialist chirurgie, cu competente in chirurgia laparoscopica avansata: hernii hiatale, tumori gastrice, tumori colorectale, hernii inghinale. De asemenea, are competente in chirurgie oncologica: tumori de san, tumori de tub digestiv, tumori de sfera genitala.Echipa MedLife de Medicina Generala

Dr. Gontariu Alina MedLife
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist
Dr. Gontariu Alina MedLife
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist

Ecografie 2d și Ginecologie

Petrutescu Brandusa
Petrutescu Brandusa
Medic Primar
Petrutescu Brandusa
Petrutescu Brandusa
Medic Primar

Alergologie

Furtuna Catalin
Furtuna Catalin
Medic Specialist
Furtuna Catalin
Furtuna Catalin
Medic Specialist

Orl

Andriescu Mircea MedLife
Andriescu Mircea
Medic Primar
Andriescu Mircea MedLife
Andriescu Mircea
Medic Primar

Chirurgie Pediatrica și Camera De Garda

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.