Publicat la: 
8/11/2012

La MedLife deschidem din aceasta saptamana portile ”Oraselului Copiilor MedLife”, locuit de cei 10.000 de bebelusi care au venit pe lume in maternitatile noastre! Cu aceasta ocazie am dat startul campaniei prin care le comunicam viitoarelor mamici informatii utile despre sarcina, fenomenul nasterii, beneficiile alaptarii si in general, despre optiunile pe care le au la dispozitie in maternitatile din Romania.

Pe toata durata campaniei vor avea loc intalniri interactive cu femei – lideri de opinie in mediul online pe zona de educatie prenatala si puericultura, intalnire in care acestea vor avea ocazia sa discute cu specialistii MedLife; “Saptamana Portilor Deschise” in care doritoarele pot face turul maternitatilor MedLife din Bucuresti, Arad si Brasov.

Suplimentar, campania include un concurs la care pot participa toate viitoarele mamici care aleg sa nasca la MedLife, avand sansa sa castige o nastere gratuita. Toate doritoarele se pot inscrie online atat in concurs cat si pentru a face turul maternitatilor pe www.medlife.ro/oraselulcopiilor/.

 
Va asteptam in cel mai vesel oras din Romania!

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...