Publicat la: 
8/11/2012

La MedLife deschidem din aceasta saptamana portile ”Oraselului Copiilor MedLife”, locuit de cei 10.000 de bebelusi care au venit pe lume in maternitatile noastre! Cu aceasta ocazie am dat startul campaniei prin care le comunicam viitoarelor mamici informatii utile despre sarcina, fenomenul nasterii, beneficiile alaptarii si in general, despre optiunile pe care le au la dispozitie in maternitatile din Romania.

Pe toata durata campaniei vor avea loc intalniri interactive cu femei – lideri de opinie in mediul online pe zona de educatie prenatala si puericultura, intalnire in care acestea vor avea ocazia sa discute cu specialistii MedLife; “Saptamana Portilor Deschise” in care doritoarele pot face turul maternitatilor MedLife din Bucuresti, Arad si Brasov.

Suplimentar, campania include un concurs la care pot participa toate viitoarele mamici care aleg sa nasca la MedLife, avand sansa sa castige o nastere gratuita. Toate doritoarele se pot inscrie online atat in concurs cat si pentru a face turul maternitatilor pe www.medlife.ro/oraselulcopiilor/.

 
Va asteptam in cel mai vesel oras din Romania!

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ești însărcinată? New Vision Ultrasound, în parteneriat cu MedLife Constanța, vă oferă ocazia să beneficiați gratuit de servicii de ecografie fetală.  În perioada 23 – 24 noiembrie, la Constanța, va...
Medici gastroenterologi in colaborare cu medici anestezisti realizeaza colonoscopii si endoscopii digestive in cadrul Centrului Medical MedLife Ramnicu Valcea. Pentru confortul pacientului aceste...