Publicat la: 
16/10/2013

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private, intra pe o noua nisa si deschide un centru de diagnostic, tratament si reconstructie a sanilor dupa mastectomie, incurajand depistarea precoce a cancerului mamar si tratarea acestuia in stadii incipiente - Centrul de Chirurgie Oncoplastica MedLife. Centrul cuprinde o gama complexa de proceduri si interventii chirurgicale precum: screening ecografic, excizii sectoriale simple, ghidate ecografic sau cu reper metalic, punctie biopsie mamara, biopsia ganglionului santinela, mastectomii simple sau modificate, interventii pentru reconstructia imediata sau tardiva a sanilor dupa mastectomie, dar si reconstructia mamara in acelasi timp cu mastectomia.

Noul centru dispune de aparatura de ultima generatie, include o sala de operatie dotata cu echipamente performante, serviciu de garda pe zona de ATI, servicii de urgenta, unitate de transfuzii si rezerve moderne pentru spitalizare. Centrul se adreseaza tuturor femeilor, dar mai ales celor care se regasesc in una din categoriile cu risc: au avut in familie cazuri de cancer mamar, au avut primul copil dupa varsta de 30 de ani sau au avut cancer mamar.

Pentru a veni in intampinarea femeilor care sunt preocupate de sanatatea lor, MedLife lanseaza, odata cu Centrul de Chirurgie Oncoplastica, campania de screening ”Povestile despre cancerul la san nu sunt povesti...”. Astfel, toate femeile care nu au mai fost de mult la un control, pot beneficia de preturi speciale pentru serviciile de screening mamar. Oferta este valabila pana la data de 31 decembrie 2013, programarile fiind realizate la numarul de telefon 021 9646.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...
Radioterapia! NOU! Metoda terapeutica cu acțiune loco-regională care folosește radiatiile ionizante pentru a distruge celulele canceroase (tumori maligne) și pentru a opri creșterea și dividerea...