Publicat la: 
18/01/2013

Aproximativ 6000 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer la san, majoritatea fiind deja in stadiu avansat. Desi statisticele nu sunt deloc imbucuratoare, tehnicile medicinei moderne ofera mai multe soluţii de tratament pentru cancerul de san. Daca ai fost diagnosticata cu cancer la san, trebuie sa stii ca nu esti singura! Urmatorii pasi ii decizi impreuna cu doctorul tau.

In perioada 15 ianuarie-30 aprilie 2013 Life Memorial Hospital iti ofera mai multe pachete speciale pentru diagnosticul si tratamentul chirurgical al cancerului de san.

Vino in Life Memorial Hospital si-ti oferim punctia biopsie mamara la pretul de 100 de lei, precum si interventii chirurgicale la preturi preferentiale:

•    Mastectomie radicala tip Madden – 3000 de lei,
•    Mastectomie radicala tip Madden cu excizie ganglion santinela – 4000 de lei,
•    Mastectomie radicala tip Madden cu reconstructie imediata cu proteza ( nu include pretul protezei) – pret 10000 de lei
•    Mastectomie radicala tip Madden cu excizie ganglion santinela si reconstructie imediata cu proteza (nu include pretul protezei) -  11000 de lei

Pachetul include interventia chirurgicala, anestezia, medicatia, prelucrare piesa anatomie patologica, o zi de cazare, 3 consultatii la domiciliu dupa externare.
Pentru a beneficia de pachete trebuie sa va prezentaţi un bilet de trimitere de la medicul de familie si sa dovediti calitatea de asigurat in sistemul public de sanatate.

Echipa medici: dr. Viisoreanu Cristian medic specialist chirurgie generala, doctorand oncologie, competente in ecografie, dr. Iliescu Marian, medic primar obstetrica-ginecologie, dr. Catalin Stangu, medic primar chirurgie reconstructiva.

Detalii www.medlife.ro/pentru-tine/pachete-mastectomie/1614

Programari la 021 96 46.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...
Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din...