Publicat la: 
4/03/2013

MedLife, in calitate de lider al pietei de servicii medicale private, operator al celei mai mari retele de spitale private (6 spitale, 550 de paturi), face precizarea ca nu exista nici un fel de legatura intre centrul medical de fertilizare in vitro Med New Life si MedLife S.A.

Med New Life este o companie cu acționariat israelian, inființata in 2003 la o distanta de sapte ani de la aparitia companiei SC MedLife S.A care are o activitate recunoscuta in domeniul medical, de 17 ani.  Avand ca obiect de activitate Fetilizarile in Vitro, o nișa in care MedLife avea deja o traditie și o recunoastere pe piața din Romania, firma Med New Life a beneficiat de notorietatea brandului deținut in exclusivitate de catre MedLife, liderul de piața in domeniul serviciilor medicale private.

Pentru a evita in viitor asemenea confuzii,  am decis sa demaram procedurile legale fata de orice societate, din Romania, care utilizeaza brandul “MedLife”, brand detinut in mod legal si in exclusivitate de catre societatea noastra.

In acest sens, MedLife a decis sa actioneze in judecata toate societatile care au in denumire brandul societatii, urmand sa solicite interzicerea utilizarii brandului in denumirea acestor societati precum si obligarea acestora la plata despagubirilor cauzate de folosirea ilegala si abuziva a brandului “MedLife”.

Pentru o corecta informare a publicului larg si pentru a intermedia accesul pacientilor la informatii veridice, solicitam suportul mass-media in acest sens. Publicarea acestor precizari pe cat mai multe canale de presa, este extrem de utila. 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...