Publicat la: 
6/05/2015

Revista Biz a lansat pe 10 septembrie 2014, în cadrul conferinței BrandRo, cea de-a cincea ediție consecutivă și prima versiune extinsă a „Top 100 cele mai puternice branduri românești”.

MedLife este singura companie de servicii medicale prezentă în acest top și ocupă poziția 29 în clasamentul general, surclasând branduri puternice, precum: BCR, Covalact, Catena, Plafar, Romtelecom, Sensiblu, Eugenia, Cristim, CEC, Ursus, Helpnet, Tarom sau Murfatlar.

La categoria „Servicii”, MedLife se află pe locul patru după Petrom, Banca Transilvania și BRD și înainte de BCR, FAN Curier, Romtelecom, CEC, Bitdefender și Tarom.

Clasamentul a fost realizat pentru al cincilea an consecutiv de revista BIZ și are la bază un studiu derulat de compania de cercetare Unlock Market Research.

Studiul vizează măsurarea „puterii” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori și are la bază 1.000 de interviuri online, fiind reprezentativ la nivel urban, la nivel de regiune, grad de urbanizare, împărțire pe sex și vârstă a populației între 18 – 55 de ani.

Performanța mărcilor este măsurată în baza a patru indicatori: investiția de afectivitate în marcă, puterea mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei.

După ce timp de cinci ani consecutiv MedLife a fost desemnat de români cel mai de încredere brand la categoria „Clinică Privată”, conform Trusted Brands, iar în ultimii doi ani a câștigat premiul Superbrands la categoria „Clinici private”, prezența MedLife în „Top 100 cele mai puternice branduri românești” este onorantă și confirmă angajamentul nostru de a oferi pacienților servicii medicale de cel mai înalt nivel.  

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...