Publicat la: 
21/06/2018

MedLife Jazz Park

Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din preocupările lor și din modurile în care aleg să își trăiască viața. În plus, pentru că știm că muzica poate să schimbe o stare proastă și să elibereze organismul de efectele nocive ale stresului, am ales să ne asociem cu muzica jazz. Aceasta se va auzi în Cluj, în perioada 21 iunie-1 iulie, în cadrul festivalului Jazz in the Park.

Știați că 30 de minute de jazz pe zi îți cresc imunitatea? Sau, că jazz-ul și râsul pot scădea tensiunea arterială?

MedLife se alătură festivalului Jazz in the Park și își propune să devină un partener pe termen lung pentru Clujul iubitor de muzică. Vă așteptăm într-o oază de relaxare din Parcul Central, o zonă “timeless” în care nu există nicio grijă și timpul parcă stă pe loc.

Vă propunem un mic exercițiu de imaginație. Cum ar fi să stați în hamac, pe pătură sau pur și simplu pe iarbă și să vă bucurați de cea mai bună muzică?

Jazz modern și clasic, artiști veniți din toate colțurile lumii, de la cei mai mari la cei de abia ieșiți la rampă. Să vă plimbați pe cele mai frumoase străzi ale Clujului și peste tot să vă întâmpine performance-uri artistice, iar seara să mergeți la un concert al unuia dintre cele mai mari nume ale jazzului mondial?

De ce Jazz in the Park?

Festivalul și-a dorit să transforme spațiile publice în zone mai accesibile și să dezvolte audiența pentru muzica jazz, și nu numai. Pentru că și-a propus să-i ajute pe oameni să descopere muzica de calitate, s-a dezvoltat secțiunea din zone publice (parcuri, plăjă, străzi) cu intrare liberă și cu posibilitatea de a cumpăra bilete neobligatorii care susțin Fondul Jazz in the Park, cel care este destinat proiectelor artistice din comunitate. În plus, există concerte pe bază de bilete și abonamente, iar artiștii sunt unul și unul.

Festivalul, ajuns la cea de-a șasea ediție, debutează cu Gala de Deschidere de la Opera Maghiară din 21 iunie, continuă la Muzeul de Artă, mai exact în curtea muzeului, cuprinde concerte pe plaja Grigorescu - unde se întrec trupele de jazz la Concursul Internațional Jazz in the Park, are și concerte în stradă, pe diverse artere din centrul orașului, dar și la Pata Rât. Parcul Central devine headquarter-ul festivalului și kilometrul 0 al orașului în 28 iunie-1 iulie.

De joi și până duminică, aici vor avea loc concerte cu Nouvelle Vague, Forq, The Herbaliser, Bill Laurance, Fanfare Ciocârlia, Moonlight Breakfast, Moses X, Kroke, Gallowstreet, Koffie, JazzyBIT, Essential Notes, Exit Oz, A-C Leonte, Antal Gabor Trio și mulți alții.

Vă aşteptăm din 28 iunie în zona Timeless din Parcul Central, by MedLife.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Pentru mai multe detalii legate de recoltari, dar si alte informatii, va rugam sa contactati departamentul call-center: 021/9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys...
În perioada 4 – 7 aprilie 2019, vă așteaptăm la târgul Baby Boom Show, Romexpo, cu oferte speciale la pachetele de naștere în cadrul Maternității MedLife Grivița. Pe toată durata târgului, pachetele...