Publicat la: 
24/08/2016

In perioada 1 – 4 septembrie 2016, MedLife va asteapta la targul Baby Boom Show cu oferte speciale la pachetele de nastere in cadrul Maternitatii MedLife Grivita, dar si cu multe alte surprize.

Pe toata durata targului, pachetele de naștere vor avea preturi promotionale, iar expertii MedLife in zilele de nastere vor fi la dispozitia viitoarei mamici, pentru a o consilia in alegerea celui mai potrivit pachet, in functie de dorintele si nevoile ei. Totodata, viitorii parinti vor beneficia si de alte numeroase discount-uri la serviciile MedLife sau ale partenerilor nostri.

De asemenea, cei care ne vor vizita standul îi vor cunoaște si pe specialistii de la Stem Cells Bank, care vor oferi toate detaliile despre cum poate fi asigurata sanatatea copilului, de cand este bebelus si pana la batranete.

In cadrul maternitatilor noastre, atat mama, cat si bebelusul sunt inconjurati de atentia si grija intregii noastre echipe, in conditii de siguranta si confort.

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru viitoare mamici, parinti si copii, va avea loc in Pavilionul Central Romexpo, in perioada 1 – 4 septembrie.

Program de vizitare:

  • Joi, 1 septembrie: 10:00-19:00
  • Vineri, 2 septembrie: 10:00-19:00
  • Sambata, 3 septembrie: 10:00-19:00
  • Duminica, 4 septembrie: 10:00-18:00

Va asteptam la standul MedLife!

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinică: închis Recoltare: închis Spital MedLife Genesys Gardă: 24/24 BRAȘOV Hyperclinica MedLife PDR Turnului 2A Brașov Clinică: 8:00 – 14:00 Hyperclinica MedLife...
MedLife susține @Now What?! Cu diagnosticul la specialist, prima conferință din Cluj-Napoca adresată simultan specialiștilor din domeniul medical, dar și publicului larg. Evenimentul va avea loc în...