Publicat la: 
23/04/2014

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare va asteapta in perioada 26-27 aprilie la KidsEducation, primul targ de oferte educationale pentru copii cu varste cuprinse intre  doi si 14 ani. Parintii si copiii se pot familiariza, la standul MindCare din cadrul targului, cu programele de dezvoltare personala, programele de parenting, interventiile specifice pentru copii si adolescenti si evaluarile diagnostice oferite de psihopedagogii, psihologii si psihiatrii MindCare.

Special pentru acest targ, am pregatit surprize pentru fiecare copil si o serie de activitati specifice. Daca vreti sa discutati cu unul din specialistii centrului despre problemele pe care le intampinati in comunicarea cu copilul dumneavoastra sau despre problemele pe care le intampina acesta, va asteptam sambata si duminica la standul MindCare din cadrul Kids Education sa gasiti solutii impreuna cu echipa noastra.

Vizitatorii pot participa la tombola speciala organizata in cadrul targului. in functie de optiuni, puteti castiga unul din urmatoarele premii: cinci sedinte de consiliere psihologica, cinci sedinte de evaluare psihologica si doua sedinte de logopedie.

KidsEducation se desfasoara la Palatul Copiilor din Bucuresti (Bulevardul Tineretului, nr. 8-10) dupa urmatorul program:

  • sambata, 26 aprilie: 10:00 - 20:00;
  • duminica, 27 aprilie: 10:00 - 18:00.

Intrarea este libera.

MindCare este un centru de sanatate mentala care ofera servicii de psihiatrie si psihoterapie tuturor categoriilor de varsta (copii, adolescenti si adulti,) atat individual, cat si in cadrul grupurilor (psihoterapie de grup, sistemica – de familie și de cuplu – sau sub forma atelierelor de informare si suport pe diferite teme). in cadrul centrului funcționeaza un departament dedicat copiilor si adolescentilor. O echipa pluridisciplinara formata din psihologi, psihiatri și psihopedagogi cu pregatire și experiența in domeniul lucrului cu copiii si adolescentii, ofera evaluari diagnostice, interventii specifice, programe de dezvoltare personala si parenting. Terapeutii Mindcare sunt specialisti care stiu sa asculte, nu critica, nu judeca, respecta si promoveaza libertatea si unicitatea fiecarui individ.

 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...