Publicat la: 
26/02/2016

MedLife pune la dispoziția tuturor pacienților un serviciu de consultații medicale la domiciliu, prin care își propune să vină în sprijinul acelora care doresc să beneficieze de servicii medicale, dar nu se pot deplasa sau preferă să rămână în zona de confort a propriului cămin.

Consultațiile medicale la domiciliu pot fi accesate prin intermediul numărul de call-center MedLife, 021 9646. Pe baza informațiilor transmise în momentul în care pacientul solicită prin call-center serviciul medical la domiciliu, i se va aloca o echipă mobilă sau, dacă este cazul, va fi direcționat către serviciul de urgență. Printre serviciile care se pot efectua la domiciliu se numără consult și interpretare EKG, interpretare EEG, administrare tratament perfuzabil, precum și recoltări pentru o serie de teste și analize. 

Serviciul de consultații medicale la domiciliu se realizează cu ajutorul unei autospeciale de telemedicină, dotată cu echipamente medicale de explorări funcționale și analize, ce beneficiază de personal medical specializat, format din  medic și asistent. 

Programul de funcționare a serviciului de consultații la domiciliu este de luni până vineri, între orele 09:00-16:30, iar timpul alocat pentru consult și deplasare este de o oră și jumătate.

Pentru detalii suplimentare despre acest serviciu, va rugăm apelați 021 9646 sau solicitați informații responsabilului de cont al companiei dumneavoastră.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Luni, 24 dec: închis Luni, 31 dec: închis   Spital MedLife Genesys Luni, 24 dec: non stop Luni, 31 dec: non stop   ANIMA Hyperclinica MedLife Genesys Luni, 24 dec...
ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Vineri, 30 noiembrie – închis Sâmbătă, 1 Decembrie – închis   Spital MedLife Genesys Vineri, 30 noiembrie – normal Sâmbătă, 1 Decembrie – normal   BRAȘOV...