Publicat la: 
30/05/2014

In luna iunie, Spitalul de Pediatrie MedLife sarbatoreste trei ani de la infiintare, fiind primul spital privat din Romania dedicat pediatriei. Inaugurat in 2011, Spitalul de Pediatrie MedLife reuneste cei mai buni specialisti si echipamente moderne, oferind siguranta si conditii de cinci stele tuturor micutilor care ii trec pragul.

Spitalul de Pediatrie MedLife este dispus pe sase nivele si are o capacitate de 120 de paturi. Datorita blocului operator cu doua sali de operatie, poate gestiona interventii complexe din mai multe domenii chirurgicale (chirurgie generala, chirurgia hipospadiasului, chirurgia uretrei, chirurgie pediatrica, neurochirurgie, ORL, ortopedie pediatrica, urologie, oftalmologie pediatrica etc.). Sectia de terapie intensiva (ATI) are dotari complete, in conformitate cu standardele europene. 

In clinica din cadrul spitalului sunt oferite ingrijiri in regim de ambulator pentru o serie de specialitati medicale, precum ORL, pediatrie, hematologie, oftalmologie pediatrica, ecografie pediatrica, oncologie, dermatovenerologie, radiologie si imagistica medicala, neurologie pediatrica, boli infectioase, cardiologie, alergologie, gastroenterologie, endocrinologie, psihoterapie, logopedie, medicina de familie, neurochirurgie. De asemenea, spitalul dispune de o farmacie proprie si de un departament specializat de imagistica, unde se pot efectua examinari ecografice, radiologice etc. Tot aici, sunt oferite tratamente in deplina siguranta, prin internari de zi (internari cu durata mai mica de 12 ore, in cursul carora se realizeaza diverse tratamente si interventii chirurgicale sub stricta supraveghere a echipei de medici, asistente si infirmiere din spital).

In urma cu un an, Spitalul de Pediatrie MedLife a introdus, in premiera pentru mediul privat din Romania, interventiile chirurgicale laparoscopice si de endourologie la copii, ca urmare a achizitionarii unui echipament de chirurgie endoscopica Storz de ultima generatie.

Interventiile endoscopice urologice care se pot realiza cu noua tehnologie achizitionata de Spitalul de Pediatrie MedLife sunt: cistoscopiile exploratorii si terapeutice, tratamentul litiazei reno-uretero-vezicala, tratamentul endoscopic al refluxului vezico-ureteral prin injectarea DIFLUX, tratamentul ureterocelului, rezectia valvei uretrei posterioare etc. Interventiile si investigatiile de specialitate sunt efectuate de o echipa de medici specializati in centre de renume din strainatate.

In cadrul spitalului functioneaza si un laborator de analize medicale ce ofera non-stop pacientilor o gama complexa de analize din sfera: hematologiei, biochimiei, microbiologiei, parazitologiei etc. Totodata, aici se recolteaza probe pentru toate analizele din portofoliul MedLife. Spitalul de Pediatrie MedLife este in contract cu CASMB pe zona analizelor medicale. Astfel, pacientii care vin cu trimitere de la medicul de familie pot beneficia, 24/24 de ore, de analize medicale.

Unitatea medicala va avea un program de functionare non-stop, 24/ 24, 7/ 7, prin intermediul camerei de garda si a liniilor de garda din spital.

Spitalul de Pediatrie MedLife

Str. Zagazului nr. 7, sector 1, Bucuresti

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...