Publicat la: 
19/06/2020

Radioterapia! NOU! Metoda terapeutica cu acțiune loco-regională care folosește radiatiile ionizante pentru a distruge celulele canceroase (tumori maligne) și pentru a opri creșterea și dividerea acestora, este noua specialitate (consultații,îndrumare terapeutica,eliberare plan de radioterapie) disponibilă acum in cadrul clinicii MedLife Ploiesti!

Cu bucurie va anunțam ca, începând cu luna iunie, Dr Andrei ANICA medic specialist Radioterapie,va fi alături de pacientii potențiali oncologici din Prahova!

Cu o pregătire remarcabila și o continua perfecționare, aria de expertiza a domnului doctor Andrei ANICA este, fără a se limita la acestea, următoarea:

  • îndrumare oncologica
  • consultații monitorizare oncologica
  • elaborarea unui plan de radioterapie (conturarea volumelor tinta in diferite localizari, prescriere doza)
  • evaluarea planului de tratament

“Ajuns in situația de a face radioterapie, pacientul are multe întrebări și putine răspunsuri, cauzate de multitudinea de informații din mediul online” - Dr Andrei ANICA va sta la dispoziție in cadrul Hyperclinicii MedLife Ploiesti pentru a va oferi răspunsuri  la toate întrebările legate de radioterapie cat și îndrumare privind conduita terapeutica.Tratamentul de radioterapie este GRATUIT!

Avand in curs de finalizare studiile doctorale cu tema “Iradierea cerebrala cu protecția hipocamului și boost integrat la pacientii cu metastaze cerebrale” dr Andrei ANICA activează in Centrul de Radioterapie Amethyst Otopeni și este membru in comisiile oncologice din cadrul unor prestigioase unități spitalicești.

Va așteptăm cu drag și cu garanția unor servicii de înaltă calitate profesională!

Pentru programari: 0244/960

Hyperclinica MedLife Ploiesti – Bdul. Republicii, nr 17-25 (in cadrul Winmarkt Ploiesti).

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...