Publicat la: 
17/05/2014

MedLife a deschis un nou centru medical specializat in medicina muncii in Bucuresti. Amplasat intr-o zona cu o intensa activitate economica, Centrul Medical MedLife Floreasca este situat in incinta Floreasca Park (soseaua Pipera nr. 43) si ofera posibilitatea de a monitoriza starea de sanatate a angajatilor la cele mai inalte standarde de calitate.

In cadrul Centrului Medical MedLife Floreasca puteti beneficia de urmatoarele servicii: explorari functionale, consultatii medicina generala, consultatii psihologice si testele de specialitate, recoltari analize.

Va asteptam de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 16:30, la sediul din sos. Pipera nr. 43, Floreasca Park (zona Metrou Aurel Vlaicu, al doilea corp de cladiri dupa Oracle).

Informatii si programari: 021.9646.

Harta acces centru.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

La Hyperclinica MedLife Titan, pacienții pot beneficia gratuit de consultații și investigații, în limita fondurilor oferite de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, CASA OPSNAJ,...
Dr. Veronica Ghinea, medic primar imagistica medicala, s-a alaturat de curand echipei medicale MedLife Eva Brasov, oferind consultatii de specialitate pentru adulti. Cu o vasta experinta in domeniu,...