Publicat la: 
2/04/2019

În perioada 4 – 7 aprilie 2019, vă așteaptăm la târgul Baby Boom Show, Romexpo, cu oferte speciale la pachetele de naștere în cadrul Maternității MedLife Grivița.

Pe toată durata târgului, pachetele de naștere vor avea prețuri promoționale, iar experții MedLife în zilele de naștere vor fi la dispoziția viitoarei mămici, pentru a o consilia în alegerea celui mai potrivit pachet, în funcție de dorințele și nevoile ei. Totodată, gravidele vor beneficia și de alte numeroase discount-uri la serviciile noastre sau ale partenerilor noștri și vor avea prilejul de a participa la tombola MedLife Baby Boom, desfasurată la standul MedLife, unde vor putea câștiga o naștere gratuită.

Regulamentul de participare la tombolă aici:

De asemenea, cei care ne vor vizita standul îi vor cunoaște și pe specialiștii de la Stem Cells Bank, care vă vor oferi toate detaliile despre cum poate fi asigurată sănătatea copilului, de când este bebeluș și până la bătrânețe.

În cadrul maternităților noastre, atât mama, cât și bebelușul sunt înconjurați de atenția și grija întregii noastre echipe, în condiții de siguranță și confort.

Program de vizitare:

  • Joi, 4 aprilie: 10:00 – 19:00
  • Vineri, 5 aprilie: 10:00 – 19:00
  • Sâmbătă, 6 aprilie: 10:00 – 19:00
  • Duminică, 7 aprilie: 10:00 – 18:00

Vă așteptăm!

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...