Publicat la: 
20/02/2020

Știm că sunt multe lucruri de pregătit înainte de venirea pe lume a bebelușului vostru, tocmai de aceea vă așteptăm la Baby Boom Show, în perioada 5 – 8 martie, cu pachete speciale pentru nașterea în cadrul Maternității MedLife Grivița.

Consilierii MedLife în zile de naștere vă vor ajuta să alegeți pachetul potrivit nevoilor voastre, la prețuri promoționale, iar specialiștii Stem Cells Bank vin în întâmpinarea voastră cu pachete personalizate pentru recoltarea celulelor stem și de țesut de cordon ombilical.

Dacă încă vă întrebați de ce să alegeți MedLife, cel mai bun răspuns l-ați putea primi de la părinții celor peste 9.000 de copii care au venit pe lume în maternitatea MedLife Grivița în ultimii cinci ani. Atenția și grija cu care înconjurăm atât mama, cât și nou-născutul, precum și condițiile de siguranță și confort ne-au adus încrederea atât de multor familii.

Vă așteptăm cu drag la Romexpo, în Pavilionul B1, de joi până sâmbătă în intervalul 10:00 – 19:00, iar duminică de la 10:00 la 18:00.

 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Luptam impreuna impotriva raspandirii epidemiei COVID-19 inca din prima zi. Am investit in dezvoltarea propriilor laboratoare RT PCR de testare a virusului, efectuand pana acum mii de teste. De la...