Publicat la: 
12/03/2014

Hyperclinica MedLife Timisoara se alatura actiunilor derulate cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului si, in parteneriat cu Clinica de Nefrologie „Constantin Zosin” din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, ofera, vineri 14 martie 2014, intre orele 9:00 si 14:00 servicii medicale gratuite persoanelor aflate in grupa de risc pentru afectiunile rinichiului. Potrivit specialistilor, din grupa de risc fac parte persoanele cu varsta peste 50 de ani, cele cu hipertensiune arteriala, cu diabet zaharat, persoanele supraponderale si cele care au in familie rude apropiate cu afectiuni grave ale rinichilor.

Astfel, pacientii, cu potential de risc pentru afectiunile rinichiului, care se vor adresa departamentului de nefrologie din cadrul hyperclinicii MedLife Timișoara, vor putea beneficia de consiliere medicala gratuita precum si de  un plan de monitorizare adaptat fiecarui caz. Dupa consultatie si evaluare, pacientilor cu un grad de risc ridicat pentru afectiuni la nivelul rinichilor, li se vor oferi suplimentar investigatii de laborator gratuite pentru diagnosticarea problemelor de rinichi - sumarul de urina cu dozare de microalbuminurie si dozarea creatininei.

In functie de rezultatul examenului clinic si paraclinic, pacientii  vor primi un tratament si vor ramane sub monitorizarea specialistilor nefrologi si a medicilor de familie.

Pacientii interesati de aceasta campanie sunt asteptati vineri, in intervalul orar 9:00-14:00 la sediul Hyperclinicii MedLife Timisoara din Bld. Ion Dragalina nr. 37 A.

Aditional, pe parcursul zilei de 14 martie, Hyperclinica MedLife Timisoara va desfasura mai multe actiuni de informare cu privire la importanta ingrijirii sanatatii rinichilor, riscurile bolilor de rinichi, oferind inclusiv  recomandari pentru reducerea riscurilor si a impactului acestor probleme asupra sanatatii.

Prin aceasta initiativa, Hyperclinica MedLife Timisoarase se alatura campaniei  derulata cu ocazia Zilei Rinichiului la nivelul intregii tari. Campania isi propune sa aduca in atentia publicului, a medicilor si autoritatile bolile rinichiului si riscurile acestora.

 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...