NOUTATI MEDICALE

12 Martie 2014

Consultatii si investigatii de laborator gratuite la Hyperclinica MedLife Timisoara cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului

Hyperclinica MedLife Timisoara se alatura actiunilor derulate cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului si, in parteneriat cu Clinica de Nefrologie „Constantin Zosin” din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, ofera, vineri 14 martie 2014, intre orele 9:00 si 14:00 servicii medicale gratuite persoanelor aflate in grupa de risc pentru afectiunile rinichiului. Potrivit specialistilor, din grupa de risc fac parte persoanele cu varsta peste 50 de ani, cele cu hipertensiune arteriala, cu diabet zaharat, persoanele supraponderale si cele care au in familie rude apropiate cu afectiuni grave ale rinichilor.

Astfel, pacientii, cu potential de risc pentru afectiunile rinichiului, care se vor adresa departamentului de nefrologie din cadrul hyperclinicii MedLife Timișoara, vor putea beneficia de consiliere medicala gratuita precum si de  un plan de monitorizare adaptat fiecarui caz. Dupa consultatie si evaluare, pacientilor cu un grad de risc ridicat pentru afectiuni la nivelul rinichilor, li se vor oferi suplimentar investigatii de laborator gratuite pentru diagnosticarea problemelor de rinichi - sumarul de urina cu dozare de microalbuminurie si dozarea creatininei.

In functie de rezultatul examenului clinic si paraclinic, pacientii  vor primi un tratament si vor ramane sub monitorizarea specialistilor nefrologi si a medicilor de familie.

Pacientii interesati de aceasta campanie sunt asteptati vineri, in intervalul orar 9:00-14:00 la sediul Hyperclinicii MedLife Timisoara din Bld. Ion Dragalina nr. 37 A.

Aditional, pe parcursul zilei de 14 martie, Hyperclinica MedLife Timisoara va desfasura mai multe actiuni de informare cu privire la importanta ingrijirii sanatatii rinichilor, riscurile bolilor de rinichi, oferind inclusiv  recomandari pentru reducerea riscurilor si a impactului acestor probleme asupra sanatatii.

Prin aceasta initiativa, Hyperclinica MedLife Timisoarase se alatura campaniei  derulata cu ocazia Zilei Rinichiului la nivelul intregii tari. Campania isi propune sa aduca in atentia publicului, a medicilor si autoritatile bolile rinichiului si riscurile acestora.

 Echipa MedLife de Medicina Generala

GAG
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist
GAG
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist

Ecografie 2d și Ginecologie

GAG
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist
GAG
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist

Ecografie 2d și Ginecologie

PB
Petrutescu Brandusa
Medic Primar
PB
Petrutescu Brandusa
Medic Primar

Alergologie

SI
Solomon Iulia
Medic Specialist
SI
Solomon Iulia
Medic Specialist

Dermatovenerologie

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

0 comentarii

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.