Publicat la: 
1/09/2010

Incepand cu luna septembrie, Hyperclinica MedLife Unirii va ofera servicii extinse din sfera gastroenterologica, prin achizitia unei linii de endoscopie Olympus Evis Exera II, CLE 165, si prin prezenta in cadrul echipei noastre a unui nou membru, Dr. Carmen Lamatic, medic specialist gastroenterolog cu competenta in endoscopie digestiva diagnostica si ecografie generala.

Frecventa si intensitatea afectiunilor gastrointestinale cauzate de stilul actual de viata sporesc continuu numarul pacientilor care se adreseaza departamentului de gastroenterologie al clinicii MedLife Unirii.

Pacientii cu afectiuni gastroenterologice, precum si cei care necesita screeningul cancerului colorectal sau diagnosticul diferential cu alte afectiuni din sfera abdominala (de exemplu, colecistita acuta necesita efectuarea, preoperator, a unei endoscopii digestive superioare, investigarea anemiei feriprive) pot beneficia in cadrul clinicii noastre de investigatii endoscopice cu sau fara anestezie generala, de acuratete foarte mare.

Prelevarea de biopsii in cadrul investigatiilor endoscopice si analiza acestora de catre anatomopatologul clinicii din Unirii ofera un diagnostic sigur al patologiei gastrointestinale. Testul rapid pentru Helicobacter pylori reprezinta o alternativa sigura la celelalte mijloace de diagnostic, mai ales pentru pacientii cu sindrom dispeptic rezistent la tratament.

Pacientii se pot prezenta pentru consult gastroenterologic anterior investigatiilor endoscopice sau cu indicatie din partea unui medic specialist pentru efectuarea lor.

Program:   

- luni, marti, joi: 14:00 – 21:00
- miercuri, vineri: 7:00-13:00
- sambata: 8:00-15:00

Programari: 021 9646

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din...
Va anuntam ca incepand cu 11 iunie MedLife va fi partener in cadrul proiectului Voucherul Materna Bucuresti. Acest parteneriat vine in sprijinul viitoarelor mamici care vor beneficia de 2 vouchere in...