Publicat la: 
6/05/2015

In perioada 19-22 martie 2015, MedLife va asteapta la targul BABY EXPO cu oferte speciale la pachetele de nastere. Targul se desfasoara la Sala Polivalenta din Bucuresti si se adreseaza viitoarelor mamici, tinerilor parinti si copiilor intre zero si cinci ani. 

Oferta MedLife include pachete speciale pentru nasterea naturala si pentru nasterea prin cezariana in cadrul Maternitatii MedLife Grivita, disponibile exclusiv pe perioada targului BABY EXPO. Mai multe detalii poti afla vizitand standul MedLife.

In plus, odata cu semnarea contractului de nastere, vei putea participa la tombola speciala MedLife, unde vei putea castiga unul dintre cele 20 de cursuri gratuite la Scoala Parintilor sustinute de specialistii MedLife in ginecologie, neonatologie, psihologie, nutritie si fiziokinetoterapie.

Program de vizitare:

  • Joi, 19 martie: 10:00-19:00
  • Vineri, 20 martie: 10:00-19:00
  • Sambata, 21 martie: 10:00-19:00
  • Duminica, 22 martie: 10:00-16:00

BABY EXPO are loc la Sala Polivalenta, Calea Piscului, nr.10, sector 4, Bucuresti.

Specialistii in zile de nastere de la MedLife va asteapta in fiecare zi la BABY EXPO, la standul cu numarul C03.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...