Publicat la: 
18/07/2013

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa, gazduieste marti, 23 iulie de la ora 18:30, workshop-ul cu tema „Impactul tehnologiei moderne asupra dezvoltarii copilului”, sustinut de catre dr. Simona Druga – psihiatru copii si adolescenti si Stefana Dobre – psiholog clinician, Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie Mindcare. Evenimentul se adreseaza parintilor si va avea loc la Sala Multimedia a muzeului. Evenimentul este al patrulea din ciclul de conferinte ce urmaresc sa aduca in atentia publicului, pe perioada desfasurarii expozitiei „The Human Body” felul in care alegerile de viata ne afecteaza sanatatea. Accesul publicului la workshop este gratuit.

In cadrul worshop-ului specialistii in psihologia copilului vor discuta despre modul in care sunt influentati copiii prin expunerea la mijloacele media. Cum e afectata dezvoltarea sociala, cognitiva, emotionala a copilului si cum putem transforma aceste activitati intr-un context de invatare constructiv si nu intr-o dependenta. Parintii vor afla cum ar trebui sa gestioneze timpul petrecut de copii in fata ecranelor (TV, calculator, gadget-uri etc), cum se produce dependenta de aceste medii si ce modificari apar la nivelul creierului.

Intrebarile si interactivitatea sunt incurajate! Locurile sunt limitate. Accesul se face pe baza de rezervare la nr. de telefon 0730 030 991 sau pe adresa de e-mail pr@medlife.ro.

Va reamintim ca expozitia „THE HUMAN BODY” poate fi vizitata, la Muzeul „Antipa”, pana pe data de 4 august 2013 de marţi pana duminica inclusiv, intre orele 10:00 – 20:00.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Doamna psiholog Bajan Valentina este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei "Petre Andrei", din Iasi si are competente in Psihoterapie integrativa si Psihologie clinica....
La Hyperclinica MedLife Titan, pacienții pot beneficia gratuit de consultații și investigații, în limita fondurilor oferite de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, CASA OPSNAJ,...