Pachetele de nastere Maternitatea MedLife Genesys Arad

Pachetele de nastere Silver, Gold si Diamond.

Spitalul Medlife – Genesys întâmpină viitoarele mămici cu o ofertă specială. Pacientele pot alege una dintre cele trei pachete de urmărire sarcină şi naştere disponibile în cadrul ofertei: Pachetul Silver, Gold si Diamond.

Pachetele conţin toate consultaţiile, investigaţiile, ecografiile şi analizele de laborator de care viitoarea mămică are nevoie în timpul sarcinii, plus asistenţa la naştere naturală sau cezariană.

În plus, pachetele Gold şi Diamond conţin consultaţii de pediatrie, ecografii şi analize de laborator pentru copil până la vârsta de un an. Îngrijirea spitalicească după naştere se asigură de către personal medical cu înaltă calificare, într-un mediu ultramodern şi confortabil.

Pachetele de urmărire sarcină şi naştere se pot achita integral,prin plată directă în 10 rate lunare, sau prin finanţare bancară pentru pacienţi.

 

Rezerve de tip „rooming – in”

Cazarea se face în saloane tip „rooming – in”, cu două paturi, aer condiţionat, televizor LCD, frigider, grup sanitar propriu.

Meniurile sunt in sistem de catering, in functie de indicatiile post-operatorii specifice, imbracamintea şi setul de îngrijre personală atât pentru mămică, cât şi pentru copil, sunt din partea clinicii.

Siguranţa pacientelor este sporită de sistemul de nurse-calling unic în România, care acţionează la apăsarea butonului de panică aflat pe brăţara pacientei internate. 

 

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.