Pachetele de Preventie medicale sunt importante atat pentru angajat, cat si pentru companie. Alegand Pachetele de Preventie ale Sistemului Medical MedLife, oferiti angajatilor un beneficiu real, de inalta calitate. Iar dumneavoastra puteti fi sigur ca fiecare angajat își încredințează sănătatea în mâinile potrivite, în grija unui sistem medical de nivel european.

De ce ne-au ales clientii nostri

 • Ne ocupam in permanenta de nevoile fiecaruia

  Cei peste 450.000 de beneficiari ai pachetelor de preventie si profilaxie MedLife se bucura de maxima atentie din partea personalului . Apreciem opiniile clientilor, acestea fiind un reper important in imbunatatirea serviciilor si facilitatilor noastre

 • Clientii au incredere in specialistii nostri

  Peste 1600 medici, profesori, conferentiari, doctori in medicina, sunt intr-un proces continuu de perfectionare pentru a oferi consultatii, investigatii si tratamente adecvate fiecarui pacient in parte.

 • Folosim aparatura medicala de ultima generatie

  In fiecare an ne axam pe innoirea echipamentelor medicale pentru a le mentine la standarde tehnologice ridicate si de ultima generatie, ca suport principal al unui diagnostic medical corect.

Pachete Preventie

 • pachete preventie Medlife - Executive

  Pachetul Executive

  Satisfacem cele mai exigente cerinte si oferim acces nu doar la cele mai bune servicii medicale, ci si la servicii cu valoare adaugata.

  Afla mai multe

 • pachete preventie Medlife - Business

  Pachetul Business

  Pentru ca fiecare pacient sa primeasca solutii medicale de top, investim constant in tehnologie si in personal medical bine pregatit.

  Afla mai multe

 • pachete preventie Medlife - Clasic

  Pachetul Clasic

  Rasplatim increderea clientilor nostri si suntem mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste serviciile medicale.

  Afla mai multe

 • pachete preventie Medlife - Standard

  Pachetul Standard

  La MedLife orice pacient se bucura de servicii medicale de calitate ridicata, precum si de conditii occidentale, la el acasa.

  Afla mai multe

 • Asigurari AsiLife MedLife

  Asigurarile
  AsiLife

  Care este cel mai important lucru de care depinde prosperitatea dvs. si a angajatilor? Ce ne dorim cu totii, pentru noi si pentru angajatii nostri, astfel incat sa ne mentinem in forma pentru o perioada cat mai lunga de timp? Raspunsul la aceste intrebari este unul simplu: sanatate. De aceasta depinde nu doar fericirea personala, ci si profesionala.

  Afla mai multe

 • Parteneri medicali MedLife

  Parteneri
  Medicali

  Fiind mereu preocupati de sanatatea clientilor nostri atat din Bucuresti cat si din restul localitatilor, am dezvoltat un parteneriat cu peste 110 clinici medicale din tara - reunite sub brandul NetLife. Prin intermediul acestei colaborari ne asiguram ca angajatii companiilor beneficiaza de aceleasi servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate, oriunde in tara.

  Afla mai multe