Publicat la: 
21/02/2018

La Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife tratam complet si eficient entorse, intinderi, alte dureri articulare sau osoase.

Beneficiezi de toate facilitatile intr-un singur loc, cadre medicale specializate, un mediu prietenos dar si de reduceri substantiale la serviciile de Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj si Acupunctura.

Ce afectiuni pot fi tratate:

  • afectiuni ale coloanei vertebrale: scolioze, cifoze, discopatii
  • afectiuni ale membrelor: gonartroze, epicondilite, coxartroza, tunel carpian

Folosim cele mai eficiente tehnici de tratament, printer care si:

- ESWT terapia shockwave (ESWT) care este folosita cu succes pentru tratarea durerilor de calcai, genunchi, sold, spate. Shockwave sau "terapia durerii" este o tehnologie care utilizeaza undele de soc pentru a trata durerile cronice ale sistemului musculo-scheletal. Are la baza generarea de energie inalta intr-un timp foarte scurt, cu o viteza care depaseste viteza sunetului.  Poti afla mai multe detalii despre procedura ESWT aici.

- Kinesio Taping, banda Kineziologica este un bandaj adeziv, care – aplicat pe muschii sau articulatiile in suferinta – ajuta la recuperarea mai rapida. Banda Kineziologica elimina durerea, ajuta la decongestionare si grabeste vindecarea hematoamelor – sustinand musculature in timpul muscarii.

- Acupunctura, se bazeaza pe restabilirea unui echilibru in organism, un echilibru energetic, un echilibru subtil. In ceea ce priveste patologia pe care o poate aborda, nu exista o categorie anume sau o sfera in care acupunctura sa nu poata veni ca adjuvant alaturi de tratamentele alopate.  Mai multe detalii puteti afla in articolul de aici.

Medici specialisti BFT recuperare medicala:

Fizioterapie:

  • Stancu Cristina
  • Moraru Cristian

Kinetoterapie:

  • Mitranescu Lavinia
  • Ionescu Veronica
  • Nastase Veronica
  • Dinu Marian

Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife:

Adresa: Bulevardul Ferdinand 98 -100, Sector 2, București.
Program radiologie: luni- vineri 08.00-20.00, Sâmbătă, Duminică: 09:00 – 21:00
Telefon: 021 6421273