Publicat la: 
1/03/2018

Lasa treburile casnice in grija MedLife si Tefal si bucura-te de fiecare minut alaturi de cei mici!

Cu o statie de calcat de inalta presiune de la Tefal, sesiunile de calcat vor fi reduse la jumatate, iar tu vei putea petrece mai mult timp cu noii membri ai familiei.

In plus, datorita combinatiei optime dintre presiunea aburului si temperatura, acestea elimina 99.99% din bacteriile de pe tesaturile ce pot fi calcate.

Tefal ofera cate o statie de calcat fiecarei mamici ce naste gemeni sau tripleti in perioada 1 martie 2018 – 31 august 2018 in maternitatea MedLife Grivita din Bucuresti. Iar in zilele de: 1 martie 2018, 8 martie 2018, 1 aprilie 2018, 8 aprilie 2018, 1 mai 2018, 1 iunie 2018, 29 iunie 2018, 21 iulie 2018 si 15 august 2018, Tefal ofera cate o statie de calcat si tuturor mamicilor ce nasc la maternitatea MedLife Grivita din Bucuresti.

Vei avea mai mult timp pentru cei dragi

Desi traim in epoca vitezei cand totul se intampla foarte repede, sunt inca anumite activitati casnice care presupun mult timp, atentie si un efort sporit. De exemplu calcatul rufelor care, pe langa celelalte indatoriri gospodaresti, se transforma intr-un joc de strategie extrem de complicat.

Cu statia de calcat Tefal Pro Express Care, te bucuri acum de sesiuni de calcat, rapide si eciente. Aburul de inalta presiune patrunde adanc in tesatura si elimina rapid cutele, chiar si de pe cele mai pretentioase tesaturi. In plus, te vei bucura de haine perfect igienizate datorita combinatiei optime dintre presiunea aburului si temperatura, eliminand astfel 99.99% din bacteriile de pe tesaturile ce pot  calcate.

Bucurii x 2, griji / 2

Vrei nu vrei, cand esti mamica devii dintr-o data extrem de harnica. Ai de facut atat de multe lucruri incat notiunea de timp liber dispare pentru o vreme destul de indelungata. In acest context in care activitatile zilnice dau navala peste tine, orice ajutor in treburile casei este o adevarata comoara.

Iar cand vine vorba despre calcatul rufelor, statia de calcat Tefal Pro Express Care este solutia ideala pentru mamicile care nu au timp de pierdut. Nu trebuie sa mai sortezi hainele, pentru ca prin simpla apasare a unui buton, aceasta ajusteaza automat aburul si temperatura in functie de tipul de tesatura, evitand riscul de a arde tesaturile delicate intr-un moment de neatentie.

Cu Tefal castigi timp dublu sa te bucuri de noii membri ai familiei.

* Campanie supusa unor termeni si conditii. Pentru mai multe detalii accesati regulamentul campaniei aici.