Calorimetrie gratuita la achizitie pachet betterme

Achiziția unui pachet BetterMe + o calorimetrie gratuită = o viață sănătoasă

Achiziționează un pachet BetterMe în perioada 01 iulie ‑ 31 august 2024 pentru a beneficia de o calorimetrie gratuită.

Îți dorești să ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta? Poți începe de azi.

La MedLife, creăm soluții personalizate pentru o viață sănătoasă.

BetterMe. Medicina Stilului de Viață este un program adaptat nevoilor tale, care te ajută să devii un tu mai bun. Mai calm, mai bine odihnit, mai fit, mai vesel, mai fericit. Mai sănătos.

Achiziționează unul dintre pachetele BetterMe în perioada campaniei, 01.07.2024 - 31.08.2024, și primești o calorimetrie gratuită.

Poți beneficia de o calorimetrie gratuită la achiziția unuia dintre pachetele:

  • Unic
  • Fast
  • Basic
  • Optim

Să avem grijă de sănătatea noastră este o muncă de zi cu zi, care dă rezultate remarcabile cu cât începem mai devreme.

Pentru a-ți înțelege mai bine nevoile și pentru a crea un plan de sănătate complet personalizat, primul pas esențial este efectuarea unei calorimetrii. Această analiză detaliată îți oferă informații valoroase despre metabolismul tău, ajutându-ne să identificăm exact ce schimbări sunt necesare în dieta și stilul tău de viață.

De ce este calorimetria importantă?

  • Evaluarea metabolismului: O calorimetrie ne permite să vedem cum funcționează metabolismul și cât de eficient arde corpul calorii.
  • Personalizarea planului: în funcție de aceste date, specialiștii BetterMe pot crea un plan potrivit pentru nevoile tale.
  • Monitorizarea progresului: pe măsură ce urmezi planul BetterMe, calorimetria ne ajută să monitorizăm și să ajustăm strategia pentru a obține rezultatele dorite.

Achiziționează un pachet BetterMe și beneficiază de o calorimetrie gratuită!

Oferta este valabilă în toate clinicile și laboratoarele MedLife participante, doar dacă pachetele sunt achiziționate în perioada 01.07.2024 - 31.08.2024.

Poți afla mai multe informații despre pachetele BetterMe și despre cum poți beneficia de această ofertă, în recepțiile MedLife, la numărul de call center (021)9646 sau pe pagina MedLife BetterMe.

Regulamentul oficial al campaniei poate fi consultat aici.

Bucură-te din nou de tine!

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.