Publicat la: 
17/08/2019

Iar veștile bune continuă:

Beneficiezi de un discount de 30% la următoarele tipuri de examinari CT în cadrul Spitalului de Ortopedie și Chirurgie Plastică MedLife:

• Cap-Torace-Abdomen
• Cap-Torace-Abdomen-Pelvis
• Cap-Abdomen-Pelvis
• Torace-Abdomen-Pelvis
• Torace-Abdomen
• Abdomen-Pelvis

Oferta este valabila în perioada 15 august – 31 decembrie și se adresează exclusiv pacienților plătitori în cadrul Spitalului de Ortopedie și Chirurgie Plastică MedLife.

Ce presupune Tomografia Computerizată?

Este metoda de diagnosticare asupra structurilor și organelor interne ale corpului care combină razele X cu tehnologia computerizată avansată și este folosită pentru a reda imagini clare și detaliate. Procedura este neinvazivă și nedureroasă, practic examinarea are loc în timp real.

Această tehnică este recomandată pentru a diagnostica un grup mare de afecțiuni de la nivelul craniului, toracelui, abdomenului, pelvisului sau membrelor şi poate oferi informaţii asupra vaselor sangvine și oaselor.

Spitalului de Ortopedie și Chirurgie Plastică MedLife are capacitate integrată de tratament a tuturor afecțiunilor locomotorii, atât acute cât și cronice și oferă soluții integrate pentru tratament într-un singur loc și într-un spațiu placut în care pacientul să se simtă încrezător.

„Aici întâlnesc pacienti cu două categorii mari de probleme, unele sunt cele legate de patalogia degenerativă, unde sunt cazuri în care e nevoie de chirurgie protetică, iar cea de-a doua categorie sunt din sfera traumatologiei sportive, unde nu sunt neaparat toți sportivi, dar traumatismele apar în contex sportiv. În afară de aceste două mari categorii, se întâlnesc și alte tipuri de probleme legate de aparatul locomotor, dar, de regula, cele menționate anterior sunt cele mai frecvente.” - Dr. Andrei Anastasiu - Șef secție Ortopedie.

Echipa Centrului de Imagistică a spitalului:

  • Dr. Basamac Raluca-Mihaela - Medic Primar radiologie și imagistică medicala, tomografie computerizată
  • Dr. Georgescu Dana - Medic Specialist radiologie și imagistică medicală, tomografie computerizată
  • Dr. Miftode Andrei - Medic Specialist radiologie și imagistică medicală, tomografie computerizată
  • Dr. Nedea Catalin Ionut - Medic Specialist radiologie și imagistică medicală, tomografie computerizată

Tehnologia folosită - Computer tomograf de la Siemens SOMATOM EMOTION 6:

Datorită tehnicii Multislice CT se reduce substanţial timpul de examinare, de expunere si de procesare al imaginii.

Asta înseamnă că si doza de expunere a pacientului la radiaţii ionizante este mult mai redusă, în condiţiile menţinerii unei bune calităţi a imaginii.

Sistemul are integrat un soft dedicat pentru reducerea si controlul dozei de expunere la radiatii, ceea ce permite o diminuare a acesteia de pana la 68% fata de alte generatii de CT-uri.

Gratie unei inteligente combinatii de programe soft si solutii tehnice, sistemul permite reconstructia imaginilor in paralel cu scanarea pacientului precum si procesarea imaginilor pentru obtinerea reconstructiilor multiplanare si volumetrice specifice diferitelor organe.

Vă așteptăm să faceți cunoștință cu specialiștii noștri!

SPITALUL DE ORTOPEDIE ȘI CHIRURGIE PLASTICĂ MEDLIFE
Adresa: Bulevardul Ferdinand 98-100, Sector 2, București.
Telefon: 021/642.12.73
Mob: 0753.53.53.98