Publicat la: 
8/04/2016

Mii de femei din Romania se confrunta zilnic cu problemele asociate unui canal vaginal largit si incontinentei urinare. Acum, acestea au o solutie rapida si non-invaziva, cu tehnologia de ultima ora a laserului FOTONA, care iti reda confortul si intimitatea relatiei voastre.  Serviciile sunt disponibile in:

INCONTILASE, solutia optima pentru incontinenta urinara, fara bisturiu si fara durere

Tratamentul Incontilase, recomandat in cazul incontinentei urinare si al prolapsului de perete vagina, este bazat pe efectele fototermale precise ale laserului FOTONA Er:YAG in tesutul mucoasei din regiunea vestibulara si a orificiului uretra, dar si de-a lungul peretelui vaginal anterior, stimuland formarea de colagen nou. Astfel, este readusa la normal functia de continenta. Spre deosebire de tehnicile chirurgicale, procedura Incontilase are urmatoarele avantaje:

  • fara incizie;
  • nu este nevoie de anestezie;
  • fara sangerare;
  • fara spitalizare;
  • fara durere.

Durata procedurii este de aproximativ 30 de minute.

Studiile clinice au confirmat eficacitatea s siguranta in tehnologia laser utilizată in procedura Incontilase, prin rezultatele de exceptie obtinute si prin confortul pacientelor in timpul procedurii, fara recidive si fara efecte secundare. 70% din paciente au raportat disparitia in totalitate a simptomelor de incontinenta urinara la un interval de 120 de zile dupa procedură. La 12 luni dupa o singura procedura Incontilase, 95% din paciente nu au mai avut vreun simptom de incontinenta urinara, iar restul de 5% au trecut de la un grad ridicat al incontinentei urinare la o forma usoara.

INTIMALASE, procedura ce reface colagenul din tesutul vaginal, fara operatie

Indicatia pentru Intimalase este sindromul de relaxare vaginala care consta in pierderea structurii normale a canalului vaginal. Acest proces este asociat cu modificarea structurii canalului vaginal din cauze precum:

procesul natural de imbatranire, genetice, metabolice, alimentatie, obezitate, fumat, sarcina şi nastere, atat naturala, cat şi prin operatie cezariana. In sindromul de relaxare vaginala, musculatura vaginului isi pierde elasticitatea, tonusul, contractilitatea si astfel isi pierde functionalitatea fiziologica optimă. „Relaxarea vaginala” are un rol dramatic in scaderea placerii in timpul actului sexual, din cauza cresterii diametrelor canalului vaginal. Intimalase inlocuieşte toate tratamentele tradiţionale, realizate pana acum pe cale chirurgicala (perioneoplastie). Dezavantajele procedurii chirurgicale sunt: incizie, pierdere de tesut vaginal, sangerare, dispareunie (durere la contact sexual), durere postoperatorie si refacerea postoperatorie de minimum șase saptamani. permite tratarea fara contraindicaţii a pacientelor si patalogiilor care pana in acest moment nu au putut fi tratate decat pe cale chirurgicala. Intimalase este bazat pe efectele laserului FOTONA Er:YAG in tesutul vaginal; laserul stimuleaza remodelarea colagenului si sinteza de noi fibre de colagen.

Rezultatul final al neocolagenezei este ingustarea canalului vaginal cu o medie intre 1,2 – 1,9 cm in diametru.

  • 95% din paciente au raportat ingustarea semnificativa a vaginului, ajuns la parametri optimi fiziologici cu procedura Intimalase;
  • Media stramtorarii diametrelor vaginului dupa procedura Intimalase este cu 17% (1,6 cm);
  • 97% din paciente au raportat o crestere semnificativa a satisfactiei actului sexual;
  • 60% au raportat intensificarea orgasmelor in timpul actului sexual;
  • 96% din parteneri au declarat diferente majore in calitatea si placerea in timpul actului sexual, dupa procedura Intimalase