Publicat la: 
23/02/2018

Pentru ca primavera este momentul in care ne dorim sa ne reinventam, sa aratam din ce in ce mai bine, Hyperclinica MedLife Timisoara s-a gandit ca totul poate incepe cu o piele perfecta.

Vino pana in 15 aprilie 2018 in locatia de pe Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 28 pentru solutii eficiente de ingrijire, reparare si infrumusetare a pielii si beneficiezi de preturi “primavaratice”.

Beneficiezi de reduceri substantiale:

  • -50% tratarea vergeturilor, a cicatricilor și la ridurilor profunde cu  eMatrix
  • -20% injectare acid hialuronic, Injectare toxină botulinică

eMatrix este o tehnica moderna de e tratare a vergeturilor, cicatricilor post-acneice, ridurilor profunde si a vergeturilor bazata pe sistemul eMatrix.

eMatrix-ul este un dispozitiv de radiofrecventa fractionata subablativa utilizat in proceduri dermatologice ce presupun ablatie si rejuvenare cutanata.

O noutate remarcabila este faptul ca tratamentul poate fi realizat in orice anotimp, pe orice tip de piele si garanteaza o recuperare rapida in comparatie cu alte tipuri de tratament similare.

Tratamentul performant cu sistemul eMatrix are rezultate vizibile ducand la o  imbunatatire a starii tesutului inca de la prima sedinta de tratament.

Acidul hialuronic este o proteina  intalnita in toate organismele vii.

In corpul uman se regaseste cu precadere  in cartilaje si in piele.

Ajuta  la transferul nutrientilor esentiali din sange in celulele de la nivelul pielii.

Prin procedure minim invazive acidul hialuronic actioneaza pentru a reimprospata si sustine  structurile faciale si tesuturile care si-au pierdut volumul si elasticitea din cauza imbatranirii naturale a pielii. Confera tenului suplete si un aspect intinerit prin reducerea ridurilor de la nivelul fetei.

Indicatii: Reducerea ridurilor, marirea si remodelarea buzelor si cicatrice deprimata.

Injectare toxină botulinică

Botoxul trateaza ridurile prin indepartarea cauzei. Se foloseste un ac foarte fin, nu necesita anestezie locala si  nu lasa urme.

Terapia dureaza 3 minute si nu este traumatizanta. Dupa prima injectare efectul se mentine 3-6 luni iar dupa a doua injectare 6-12 luni.

* Preturile promotionale sunt valabile intre  23.02.2018 si 15.04.2018 pe baza unui voucher primit de la receptia Hyperclinicii MedLife Timisoara, in urma altor investigatii efectuate in cadrul unitatii.

Progamari: Call Center 0256 960
Adresa: Bvd. Eroilor de la Tisa nr. 28, Timisoara