Profesionalismul medicilor in susținerea actului medical ne-au ajutat sa cistigam increderea pacienților nostri, insa pentru a le asigura si confortul total pe durata spitalizarii era nevoie de ceva mai mult.Din acest motiv, am investit resurse importante pentru crearea unor standarde de spitalizare in regim hotelier, dupa modelul celor mai importante spitale occidentale.

Life Memorial Hospital dispune de 150 de paturi in rezerve cu unul sau doua paturi, atit pentru copii cit si pentru adulți, dotate cu propria cabina de dus, ecran TV si acces gratuit la internet – pentru ca timpul petrecut in spital sa fie cit mai placut si confortabil.

Mai mult, pentru a veni in sprijinul proaspetelor mamici, la sfirsitul anului 2009, am inaugurat in cadrul maternitații noastre un minicomplex de cinci apartamente de lux unde pacientele beneficiaza de tratament in regim hotelier de 5*. Fiecare dintre aceste apartamente include doua camere – rezerva propriu-zisa si living, acesta din urma putind fi utilizat ca o camera de cazare pentru taticii care doresc sa fie alaturi de mame la venirea pe lume a nou-nascuților.

Serviciile medicale sunt completate cu unele specifice hotelurilor de lux: steward la simpla apasare a unui buton, meniuri personalizate, facilitați de comunicare, gimnastica medicala de recuperare si masaj.

Adresa: 
Calea Grivitei 365
Telefon Programare: 
(021) 9647